Haberler

Fenerbahçe, Sol Bek İçin 4 Aday Belirledi

Güncelleme:

Daha önce Roberto Carlos gibi bir dünya markasına Sarı-Lacivertli formayı giydiren Fenerbahçe, yine çok ses getirecek bir sol beke imza attırmayı planlıyor. Caner Erkin'in takımdan ayrılması halinde, yönetim bombayı patlatacak.

İşte Sarı-Lacivertliler'in taraftarı heyecanlandıracak yeni Roberto Carlos adayları...

FILIPE LUIS

Taraftarları en çok heyecanlandıracak isim. Atletico Madrid'deki müthiş performansıyla Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselen Filipe Luis, geçtiğimiz sezonu Chelsea'de geçirmiş ancak İspanyol ekibine geri dönmüştü.

30 yaşındaki oyuncunun transfer ihtimalini artıran en önemli gelişme, Atletico Madrid'in Santos'un sol beki Zeca'ya imza attıracak olması. Arda Turan sayesinde Türkiye hakkında fazlasıyla bilgi sahibi olan Filipe Luis için tüm şartların zorlanması bekleniyor.

JOSE LUIS GAYA

İspanyol ekibinin yıldızı Sofiane Feghouli'ye imza attırmaya hazırlanan Fenerbahçe, takımın bir diğer önemli ismi Gaya'yı da yakın takibe almış durumda. 20 yaşındaki oyuncu, Alba'nın Barcelona'ya gitmesinin ardından genç yaşında alt yapıdan A takıma yükselmiş ve kalıcı olmayı başarmıştı.

Son yıllarda Avrupa'da en büyük çıkışı yapan sol beklerden biri konumunda olan Gaya için Valencia'yı ikna etmek kolay olmayacak. Ancak Van Persie, Nani gibi yıldızlara imza attıran Fenerbahçe Yönetimi, zoru başarmayı seviyor...

ABDUL RAHMAN BABA

Son yıllarda Bayern Münih'li Alaba, Wolfsburg'lu Rodriguez ile birlikte Bundesliga'ya damga vuran sol beklerden biriydi. Chelsea sezon başında onu transfer etmek için Augsburg'a 15 milyon Pound (62 milyon TL) ödedi.

Ancak İngiliz ekibinin son dönemin en kötü sezonlarından birini geçirmesinin de etkisiyle bekleneni veremedi. Yeni sezonda ayrılması beklenen 21 yaşındaki oyuncunun kiralanması muhtemel. Bu sayede Sarı-Lacivertliler, kaliteli bir sol beke düşük maliyetle sahip olabilir.

LUCAS DIGNE

Adı bir dönem Galatasaray ile de anılan Fransız yıldız şu anda Roma'da kiralık olarak forma giyiyor. Sezon sonunda Paris Saint-Germain'e geri dönecek. Aynı Abdul Rahman Baba'da olduğu gibi Digne de kiralanabilecek oyuncular arasında yer alıyor.

Roma eğer 15 milyon Euro'luk (48 milyon TL) satın alma opsiyonunu kullanmaz ya da oyuncuyu yeniden kiralamak için Fransız ekibine teklif yapmazsa, 22 yaşındaki futbolcu yeni sezonda Fenerbahçe formasını giyebilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Filipe Luis Fenerbahçe Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi!
500

Yorumlar (8)

Paşabahçeli:

Hasan Ali Kaldırım var

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şikeahçeye gelmeyin

2
4
yanıtYanıtla
Abdul Rahman Baba gelmeli:

Bize Müslümanoyuncu lazim, onun icin Abdul Rahman Baba gelsin, yeter artik Hristiyanlara verdigimiz paralar, artik Müslüman oyuncular gelsin Fener e. Fener ne bir Yahudi ne bir Hristiyan klüp artik Müslüman yabanci oyuncular görmek istiyoruz, Ya Allah ya Bismillah.

4
1
yanıtYanıtla
hep yabancı:

dünya kadar para verdiğiniz yabancıların hiç biri sizi şampiyon yapmadı. sadece fenerlilerin paracıkları avrupaya ışınlanıyor hepsi o kadar.

3
0
yanıtYanıtla
ZAZA:

FELİPE LUİS ZATEN GELMEZ, DİĞERLERİDE CANERDEN İYİ DEĞİL

1
2
yanıtYanıtla
Sezgin:

Filipe gelse hiç fena olmaz. O da gerçi kariyerinin zirvesindeyken gelmeyi düşünmez. Seçenekler arasında gelecek tek isim Lucas tır.

1
1
yanıtYanıtla
fb:

sen takım olarak al sana lazım olur emzik yaparsın kendine

2
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 8. 500 Kevser Suresini oku, Kevser Cennetleri seninde olsun. Ve tüm Cennetlerin Şaraplarından nasiplen, ahirette.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title