Haberler

    Fenerbahçe Sivas'ta 3 Farklı İsimle Sahada

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor karşısında, geçen haftaki Balıkesirspor maçı ilk 11'inden 3 farklı oyuncuyu sahaya sürdü.

    Sarı kart cezası nedeniyle Sivas'a getirilmeyen Bruno Alves'in yanı sıra Dirk Kuyt ve Pierre Webo da ilk 11'de şans bulamadı. Bu futbolcuların yerine Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün ve Emmanuel Emenike ilk 11'de sahaya çıktı.

    Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Kartal, 18 kişilik kadroda Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Michael Kadlec, Serdar Kesimal, Raul Meireles, Dirk Kuyt ve Pierre Webo'ya yer verdi.

    Alves'in yanı sıra hafta içinde dünya evine giren sarı kart cezalısı Selçuk Şahin ve sakatlığı bulunan Mehmet Topuz da Sivas'a getirilmedi.

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), tarafından "sportmenliğe aykırı" açıklamaları nedeniyle verilen 60 günlük hak mahrumiyeti cezası sona eren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşmayı Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile takip etti.

    Karşılaşmayı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da izledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Balıkesirspor İsmail Kartal Bruno Alves Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title