Haberler

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk Maçı İçin UEFA'ya İtiraz Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü, Shakhtar Donetsk'in doping testindeki ilk numunesi pozitif çıkan Fred'i oynatması nedeniyle UEFA'ya itirazda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü, 0-0 berabere biten Shakhtar Donetsk maçı sonrası Copa America'da doping numesi pozitif çıkan Fred için UEFA'ya başvurada bulundu.

DOPİNG NUMUNELERİ POZİTİF ÇIKTI

Brezilya medyasında dün gece yer alan haberlerde; Ukrayna ekibinin orta saha oyuncusu Fred'in, Brezilya Milli Takımı ile katıldığı Copa America'da verdiği doping numunelerinin pozitif çıktığı iddia edildi. Gün içerisinde bu haberler doğrulandı ve Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe maçında oynamayacağı ifade edildi.

SHAKHTAR FRED'I OYNATTI

Ancak Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu Kadıköy'de büyük bir sürpriz yaparak, Fred'i ilk 11'de sahaya sürdü. Sarı lacivertli kulüp de bunun üzerine maçın devre arasında UEFA'ya dilekçe vererek itirazda bulundu. Fenerbahçe Kulübü yetkililerinin, Shakhtar Donetsk yöneticilerinin, dopingli olduğunu bilmelerine rağmen Fred'i oynattığını ifade etti.

CEZA KAPIDA

Bu arada Brezilyalı futbolcunun ikinci numunesinin henüz açılmadığı, bunun da pozitif çıkması halinde 1 yıla varan cezalar alabileceği belirtildi.


Fenerbahçe maçına ilk 11'de başlayan Fred, 90. dakikada yerini Malyshev'e bıraktı.

LUCESCU: BİZE 'OYNATMAYIN' DEDİLER

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu ise Fred'i oynatması ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Fred için bize tavsiyede bulunmuşlardı, onun oynamamasını tavsiye ettiler. Gayri resmi bir tavsiyeydi bu. Ben bu oyuncu ile bir görüşme yapmıştım. Doktorun sorumlu tutulması gerekiyor bu durumdan. Resmi bir rapor mevcut. Sağlık raporundan bahsediyorum. Bir maçta 13 kilometre koşan bir oyuncunun ilaca ihtiyacı olduğuna inanmıyorum. Umarım 2. testi de geçecektir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Frederico Chaves Guedes Shakhtar Donetsk Mircea Lucescu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

E.E.E.:

Sahada yapamadığın işi başka sahalarda yap YAKIŞIR

2
9
yanıtYanıtla
...:

Şampiyonluğu saha dışında kazanıldigini öğrenen bi başkan var şikebahcenin başında, normal hareketler bunlar. ..

yanıt2
yanıt8
dd:

Bu işleri cincon dan ogreniyorlar

yanıt3
yanıt0
Siz kim Ibra kim Kediler:

Bu fransiz togumlari hem yine 4 yer yinede akilari dertleri fener

6
1
yanıtYanıtla
Misafir 45:

ben bu GS lilerin neden böyle sevindiklerine inanamıyorum yazıklar olsun diyorum sadece. .

5
2
yanıtYanıtla
kıral fenerbahceki:

6 saraylilar kina yakmaayin bosuna siz takiminizlan ilgilenin

3
3
yanıtYanıtla
zaza:

Ulan kesin sesinizi bedavadan beraberlikte aldiz işte zaten hep ömrünüz beleşçilikle ğeçmiş...

2
3
yanıtYanıtla
horro:

maci alamadiniz simdi camura yatiyorsunuz, sikayetmis. tek fredlemi berabere kaldiniz. arkadas ne aciz bir takim yav, tam camur

2
2
yanıtYanıtla
Adı aslan:

Turu geçseniz bile sonradan yakarlar sontur çok büyük takımlar var kuşlar yok ciîik ciiik

1
1
yanıtYanıtla
cıvcıv:

AĞLAMAAAAAA FENEV AĞLAMAAAAAAAAAAA

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title