Haberler

Fransızlar, Fenerbahçe Taraftarının Alpes Bölgesine Girmesini Yasakladı

Güncelleme:

Nice Valiliği, Monaco ile Fenerbahçe arasında oynanacak Şampiyonlar ligi rövanş maçı öncesi Sarı-Lacivertli taraftarların Alpes Maritimes bölge topraklarında dolaşmalarını yasakladı.

Monaco ile Fenerbahçe arasında 3 Ağustus'ta oynanacak Şampiyonlar ligi maçı öncesi Sarı-Lacivertli taraftarlara bir yasak da Nice Valiliği'nden geldi.

Monaco hükümetinin "Daha önce çıkarttığı ve karıştığı olaylar nedeni ile Fenerbahçe seyircilerinin Monaco topraklarına girmeleri yasaklandı" kararına benzer bir kararı Nice kentinde bulunan Alpes Maritimes Bölge Valiliği aldı.

AYAK BASMALARI YASAKLANDI

Bu karara göre Fenerbahçe seyircisinin 1 Ağustos gece yarısından 3 Ağustos gece yarısına kadar Alpes Maritimes bölge topraklarında dolaşmaları yasaklandı.

AĞIR ADLİ CEZALAR UYGULANACAK

Bu karar Alpes Maritimes bölgesi yada Monaco sınırlarına gümrük polislerinin konuşlandırılacağı anlamına gelmiyor, yasağa uyulmaması durumunda, şu anda Fransa'da geçerli olan "olağanüstü hal" durumu da göz önünde bulundurularak, ağır adli cezaların uygulanabileceği anlamına geliyor.

RÖVANŞ 3 AĞUSTOS'TA

Kadıköy'de 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile biten UEFA Şampiyonlar Ligi 3. tur eleme maçı rövanşı 3 Ağustos çarşamba günü Monaco'da oynanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Lyon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title