Haberler

Fenerbahçe, Şener Özbayraklı İçin Bursaspor'a 5 Milyon TL Ödeyecek

Güncelleme:

Şener Özbayraklı ile prensipte anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, 2016'ya kadar sözleşmesi olan futbolcu için Bursaspor'a 5 milyon TL serbest kalma bedeli ödemeye hazır.

Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, bu sene başarılı bir sezon geçiren Bursaspor'un yıldızlarını bir bir alıyor.

FERNANDAO'DAN SONRA ŞİMDİ DE ŞENER

Yeşil-beyazlılar'da kiralık olarak forma giyen Fernandao için kulübü Atletico Paranaense'ye 5 milyon Euro serbest kalma bedeli, futbolcuya da 3 yıl için toplam 3.9 milyon Euro ödeyecek olan Kanarya'nın anlaşma sağladığı ikinci isim Şener Özbayraklı oldu.

5 MİLYON TL ÖDENECEK

Sabah'ta yer alan habere göre; Bursa'da bu sezon 30 maçta forma giyen 25 yaşındaki Şener, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in de dikkatini çekmeyi başarmıştı. Bursaspor ile bir yıllık daha sözleşmesi olan Şener için F.Bahçe 5 milyon TL serbest kalma bedeli ödeyecek.

GÖKHAN'IN ALTERNATİFİ

Mehmet Topuz, bu sezon F.Bahçe'den ayrılacağı için Şener, Gökhan Gönül'ün alternatifi olarak sağ beki güçlendirecek. Sarı-lacivertli yönetim milli futbolcu ile her konuda anlaşırken, transfer sezonunun açılmasıyla harekat başlayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şener Özbayraklı Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (14)

türkiye türklerindir:

ne seneri nede fernandaoyu alamazlar hepsi yalan haber bursaspor büyüktür öle adam almak kolay olsaydı yıllardır alırdınız

5
2
yanıtYanıtla
TimsahlarMobil-ANDROID:

alamazlar Şener Bursaspor lu

5
0
yanıtYanıtla
Md cdMobil-IOS:

Bursa kim lan isteyelim komple alırız.. Bu açlar futbolcusunu tutamaz elinde.

1
2
yanıtYanıtla
G.BOLAT:

aziz yıldırım ZİHNİYETİ DEVAM HOCA YOK PİYASADA TRANFER YAPILIYOR HOCA İSTERMİ İSTEZMEZMİ SORAN YOK

3
0
yanıtYanıtla
bursadan:

ne alıyo bu fener pazardan domates mi şampiyon bursaspor

3
0
yanıtYanıtla
GS Lİ:

ALLAH AZİZ YILDIRIMI FENERİN BAŞIN DAN EKSİK ETMESİN

0
2
yanıtYanıtla
ADNAN YÜ:

ALLAH AZİZ BAŞKANI FENERİN BAŞIN DAN EKSİK ETMESİN

1
1
yanıtYanıtla
Md cdMobil-IOS:

Şener iyi oldu.

1
0
yanıtYanıtla
KEMALİST:

BURSA ŞU ANDA EKONOMİK ANLAMDA ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR. BU DURUMU FIRSAT OLARAK GÖRÜP BURSA NIN İYİ TOPÇULARINI BELKİ BİRAZ DAHA UYGUN FİYATA ALMAK MÜMKÜN VE BU ARADA BURSA DA MALİ YÖNDEN RAHATLAR VE İLERİKİ YILLARDA HAK ETTİĞİ TAKTİRDE AVRUPAYA GİDEBİLİR. KARŞILIKLI BİR FAYDA SÖZ KONUSU. ÖZELLİKLE FENERBAHÇE İLE OYNANAN 2. MAÇTA BÖLÜM BÖLÜM YAPILAN PASLAŞMALAR BURSANIN KALİTESİNİ BİZLERE GÖSTERDİ. HANGİ TÜRK TAKIMI OLURSA OLSUN ARTIK GÜZEL OYNAYAN PAS YAPAN BİR TAKIM OLSUN LÜTFEN.

0
1
yanıtYanıtla
Aslan aslan:

Fenev atom bombası transfer etmiş son dakikaa

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title