Haberler

Fenerbahçe Şampiyonluğa Çok Yakın

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u 4 1 yenen sarı lacivertliler, bitime 5 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 12'ye yükselterek şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj yakaladı Ligin 30. haftasındaki Beşiktaş derbisinde alacağı galibiyet, sarı lacivertli takımı bitime 4 maç kala 2013 2014 sezonunun şampiyonu yapacak Karşılaşmanın ardından uzun süre sahada kalan futbolcular tribünlerle karşılıklı şampiyonluk tezahüratları yaptı Kadıköy'de tribünler maçın ikinci yarısını şampiyonluk şarkılarıyla geçirdi Fenerbahçe'de Kadlec bu sezon ilk gollerini atarken, Sow 12. kez, Caner Erkin ise 3. kez fileleri havalandırdı Sow'un kaşına 6 dikiş atıldı, Kuyt'ın başı yarıldı.

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u 4-1 yenen Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunun bitimine 5 hafta kala en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 12'ye yükselterek, şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj yakaladı.

Ligin 30. haftasında, 20 Nisan Pazar günü Beşiktaş derbisinde alacağı galibiyet, sarı-lacivertli ekibi bitime 4 maç kala şampiyon yapacak.

En yakın rakipleri Beşiktaş (54 puan) ve Galatasaray'ın (53 puan) puan yitirdiği haftayı, galibiyetle geride bırakan Fenerbahçe, puanını 66'ya yükselterek, çok büyük bir avantaj elde etti.

Futbolcuların büyük sevinci

Fenerbahçeli futbolcular karşılaşmanın ardından uzun bir süre sahada kalarak çok yaklaştıkları şampiyonluğu kutladılar.

Rakip takım oyuncuları soyunma odasına gittikten sonra orta alanda toplanan sarı-lacivertliler, tribünlerle beraber şampiyonluk şarkıları söyleyip birbirleriyle şakalaştılar.

Futbolcular tezahüratların ardından kendilerini çağıran tribünlere doğru giderek taraftarları selamladılar. Futbolcular ve taraftarlar bu sırada da "Sarı, lacivert, şampiyon, Fener" şeklinde karşılıklı tempo tuttular.

Futbolcular sahada tribünleri  dolaşırken tribünlerden sahaya giren bir genç taraftarı güvenlik görevlileri engelledi. Tribünlerin güvenlik görevlilerine gösterdiği tepkinin ardından futbolcular genç taraftarı yanlarına aldı ve taraftar futbolcularla beraber tezahüratlara eşlik etti. Webo formasını genç taraftara hediye etti.

Tribünlerde şampiyonluk şarkıları

Fenerbahçe'nin sezonun bitimine 5 hafta kala şampiyonluk yolunda elde ettiği büyük avantaj, tribünlere büyük sevinç yaşattı.

Caner Erkin ve Kadlec'in gollerinden sonra coşan taraftarlar karşılaşmanın devre arasında cep telefonlarının ışıklarıyla tribünlerde ışık şov yaptılar.

Taraftarlar mücadelenin ikinci yarısı boyunca da şampiyonluk şarkıları söylediler.

Kadlec bu sezon ilk kez golle buluştu

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Michal Kadlec, sarı-lacivertli formayla ligde ilk gollerine imzasını attı.

Bekir İrtegün'ün cezası nedeniyle ilk 11'de şans bulan Çek futbolcu, 37. dakikada Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçiren golüyle, ligdeki ilk sayısını kaydetti. Sarı-lacivertli futbolcu 89. dakikada sezonun 2. golüne imzasını koydu.

Kadlec attığı bu golle bu sezon Fenerbahçe'de gol atan 14. futbolcu oldu.

Caner ligde 3. golünü attı

Fenerbahçe'de bu sezon asistleriyle ön plana çıkan sol bek oyuncusu Caner Erkin, Medical Park Antalyaspor karşısında 21. dakikada attığı golle takımı adına perdeyi açan isim oldu.

Bu dakikada Fenerbahçe'nin kazandığı serbest atışı, şık bir vuruşla gole çeviren sarı-laciverli futbolcu maçta takımını 1-0 öne geçirdi.

Caner Erkin bu sezon ligde 3. golüne imzasını attı. Sarı-lacivertli futbolcu arka adalesindeki ağrı nedeniyle 70. dakikada oyundan alınarak yerini Hasan Ali Kaldırım'a bıraktı.

Sow 12. golünü kaydetti

Sarı-lacivertli ekibin forvetlerinden Sow 90 +4. dakikadaki golüyle bu sezon 12. golüne imzasını attı.

Senegalli forvet oyuncusu, 12 golü bulunan takım arkadaşı Emenike'yi gol sayısında yakaladı.

Sow'un kaşına 6 dikiş atıldı, Kuyt'ın başı yarıldı

Karşılaşmanın ilk yarısında bir hava topunda rakibinin dirseğiyle aldığı darbe sonucunda kaşı açılan Sow 35. dakikadan sonra başında sargıyla maça devam etti.

Kaşından kanlar akan Sow saha kenarına gelerek ilk tedavisini yaptırdı. Başı sarılan sarı-lacivertli futbolcu mücadelesini bu şekilde sürdürdü. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun devre arasında Sow'un kaşına 6 dikiş attığı bildirildi.

Maçın 75. dakikasında ise bir pozisyonda rakibin ayakla müdahale etmeye çalıştığı topa kafa uzatan Kuyt'ın başı yarıldı. Başı kanayan Hollandalı futbolcu saha kenarındaki ilk tedavisinin ardından yapılan sargıyla maça devam etti.

Fenerbahçe'de 80. dakikada Mehmet Topuz'un yerine görev alan A2 takım oyuncusu 17 yaşındaki İbrahim Serdar Aydın, ilk kez Süper Lig'de ilk kez forma giydi. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Medical Park Antalyaspor Fenerbahçe Beşiktaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title