Haberler

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ni Garantiledi

Güncelleme:

Galatasaray, dev derbide Beşiktaş'ı yenince Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takım Fenerbahçe oldu.

Galatasaray, dev derbide Beşiktaş'ı 2-0 mağlup edince Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımlarımız da belli oldu! Sarı kırmızılıların yanı sıra Fenerbahçe de önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantiledi.

FENERBAHÇE 2 ÖN ELEME OYNAYACAK

Ligi şampiyon tamamlayan takım Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılacak. 2. olan takım ise Şampiyonlar Ligi'ne 3. Ön Eleme'den katılacak, yani gruplara kalabilmek için 2 tur geçmek zorunda kalacak. Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'ne Galatasaray giderse seribaşı olacak, Fenerbahçe ise olamayacak.

BEŞİKTAŞ, UEFA'YA KALDI

Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde kalan Beşiktaş ise Devler Ligi şansını yitirirken, önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı.

Öte yandan Fenerbahçe taraftarı, takımlarının önümüzdeki sezon için Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantilemesini büyük bir sevinçle karşıladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (75)

has:

GS liyim ve şampiyonluğumuza çok sevindim ancak BJK lilerde güzel top oynadı eğer GS şampiyon olamasaydı kesinlikle BJK hak eder derdim

27
4
yanıtYanıtla
özfb li:

herkes çok saf. . . bu gs bu kadar topçuyu niye alıyor diye eleştiri, ryordu. . . bilmiyorlarki bu bir taktik, adam ne kadar parlamaya müsait adam varsa alıyor(o kadar borca rağmen), sonra takıma giremeyenleri, veyselsarı, h. kabze, ferhat, vb. gibileri diğer anadolu takımlarına elçi olarak gönderiyor. . sonra sımı malum. . . yeri ve zamanı geldiğinde herkes görevini biliyor. . . zavallı fener sen bu lobiyle başedebilirmisin. . . sen uyumaya devam et. sen vergini ver, stadını kendin yap, . . elin oğlu(gs), vergi vermesin stadını devlete yaptırsın, o paralarla sen emenike ucubesini alırken onlar sneijderi alsın. . . . bir sürü futbolcu alsın. . . onlarla elele şampiyon olsun. . . .

3
26
yanıtYanıtla
kadıköylü:

avrupada madara olmuş(4 yemekten) bir takım eğer bir ligde şampiyonsa, ferhatlar, stancular, veysel sarılar, hasan kabzeler sağolsun. . . . haaa birde duayen cav cav. . . haaa h. göceğinde hakkını yemeyelim. . .

8
21
yanıtYanıtla
kadıköylü:

cav cav sağolsun. . .

14
14
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Ulan Cinconlar siz sampiyon olmadiniz, bizim beceriksiz yonetim yapti sizi ve bu buyuk Fenerbahce taraftarin guvenip destek verdigi bes para etmeyen oyuncular yapti sizi sampiyon ama yinede bu buyuk Fener taraftar yikilmadi yeni bir Takimla sizleri yine ezecekiz her seneki gibi

11
17
yanıtYanıtla
yalan çok kötüdürmobilWeb@haberler.com:

Millet çalışır AKP çalar

15
12
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Bizler Fenerbahce taraftari olarak hic uzulmuyoruz cunku seneye bu bes para etmeyen oyunculardan kurtulacagimiza seviniyoruz bomba gibi bir guclu Takimla cikacagiz kadikoye bu bizim icin bir sevincdir emin olun Cinconlar sizi yine gomecegiz her seneki gibi Borussia Dortmund yaptiki gibi

9
15
yanıtYanıtla
CERONİMOMobil-IOS:

Ağlamaaa fenev..şikeyi senden öğrendi millet..Bi saymaya başlarlarsa Akşama kadar Sürer .o Yüzden otur ve sus kaderine boyun eğ..sen hep eziktin ve ezik kalacaksın..SAYGI DUY EĞİL VE SELAM VER KOMUTANA..

17
7
yanıtYanıtla
Sarı Kırmızı GururrmobilWeb@haberler.com:

Onu fenev yapıyor fenevv Bak geçen kimle yakalandi emre Başakşehirin yardc. Antr. Orhan Ak. Tesadüfe bakki bu hafta da Başakşehirle oynayacak. Şike ortaya çıktı diye bugünkü maç 12 veya 02 olacak. Hani çok belli olmasın bilegimizin hakkyla yendik falan filan. Fenev işte bu. BURSA NASIL FINALE ÇIKTI FINALE CIKARAYIM ALTINA YATAYIM SEN USTUMDEN GEÇ AMA OYUNCULARINI FERNANDAOYU BANA SAT AMAN HA BAK BENM GIBI SIKECI GORULMEMISTIR YAMUK YAPMA BANA BAK BEN BU ISLERIN PIRIYIM DEDI HEM YATTI HEM OYUNCULARINI CALDI BURSANIN. IKI TAKIM DA KARAKTERSIZ SAHSIYETSIZ INSANLAR TARAFNDAN YONETILIYOR

15
8
yanıtYanıtla
Hakkını helal etmeyenmobilWeb@haberler.com:

esas bu gs ye yaradı daha rize var rize bjk gibi yatmaz şampiyon F.B

6
17
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title