Haberler

Fenerbahçe Saldırının Yaralarını Sarmaya Çalışıyor

Fenerbahçe, yaşadığı silahlı saldırının yaralarını sarmaya çalışıyor.

Fenerbahçe, yaşadığı silahlı saldırının yaralarını sarmaya çalışıyor. Sarı-lacivertliler, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Ligin 26. haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçı sonrası silahlı saldırıya uğrayan sarı-lacivertli ekipte, moral bozukluğu devam ediyor. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de oyuncular, rutin antrenman çalışmalarına devam ederek, geçen hafta yaşanan saldırıyı unutmaya çalışıyor.

Saldırı sebebiyle bu hafta ertelenen kupa ve lig maçlarının ardından sarı-lacivertliler, kupada oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, düz koşu ve kondisyon çalışmaları ile devam etti. Ardından Kartal ve öğrencileri idmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaparak çalışmalarını tamamladı.

VOLKAN, ALVES VE MEHMET SALONDA ÇALIŞTI

Sakatlıkları bulunan oyunculardan Volkan Demirel, Alves ve Mehmet Topuz takımdan ayrı salonda çalışırken, Egemen, Diego ve Alper ise özel program dahilinde sahada çalışmalarına devam etti.

MEIRELES YARIDA BIRAKTI

Sakatlıkları iyileşen ve dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışan Kuyt ve Meireles ise bugünde takımla birlikte sahada yer aldı. Ancak Portekizli oyuncu Raul Meireles, ağrıları sebebiyle antrenmanı yarıda bıraktı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu İsmail Kartal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title