Haberler

Fenerbahçe Roma'ya Geldi

Fenerbahçe, İtalya'nın Serie A takımlarından AS Roma ile yarın akşam oynayacağı hazırlık maçı için bu ülkenin başkentine geldi.

Fenerbahçe, İtalya'nın Serie A takımlarından AS Roma ile yarın akşam oynayacağı hazırlık maçı için bu ülkenin başkentine geldi.

Roma Olimpiyat Stadı'nda TSİ 21.45'te Salih Uçan'ın formasını giydiği Roma'ya karşı mücadele edecek olan Fenerbahçe, yerel saatle 17.30 sıralarında Roma Fiumicino Havalimanı'na ulaştı.

Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerin de bulunduğu sarı-lacivertli kafile, daha sonra konaklayacakları Parco Dei Principi Oteli'ne geldi.

Sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz, Diego Ribas ve Michal Kadlec yer almadığı İstanbul ekibinin 21 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Raul Meireles, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo, Emmanuel Emenike, Muhammed Akarslan, Hakan Cinemre.

Öte yandan İtalyan ekibi, sezon öncesi kendi stadyumunda yapacağı bu ilk hazırlık karşılaşması öncesi, satın alma opsiyonlu Fenerbahçe'den 2 yıllığına kiraladığı Salih Uçan'lı takımının tanıtımını da yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Roma Olimpiyat Stadı Fenerbahçe Salih Uçan İtalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title