Haberler

Fenerbahçe Avrupa'da Rekor Kırdı! Yenilmezlik Serisi 8 Maça Çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga'yı 1-0 mağlup ederken yenilmezlik serisini de 8 maça çıkararak kulüp rekoru kırdı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında konuk ettiği Portekiz'in Braga takımını 1-0 mağlup ederek, çeyrek finale kalma yolunda dev bir adım attı. Sarı lacivertlileri galibiyete taşıyan golü 82. dakikada Mehmet Topal attı. Böylece Fenerbahçe, Braga karşısında Avrupa'daki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı ve kulüp rekoru kırdı.

SON YENİLGİ MOLDE'YE KARŞI ALINDI

Son yenilgisini, UEFA Avrupa Ligi grup mücadelelerinin ilk haftasında 17 Eylül 2015'te Molde'ye karşı alan Fenerbahçe, daha sonra oynadığı 8 maçta dörder galibiyet ve beraberlik elde etti.

KADIKÖY'DE YENİLGİYİ UNUTTU

Sarı-lacivertliler Kadıköy'de de yenilgiyi unuttu. Molde'ye kaybettikten sonra Avrupa, lig ve kupada 19 maça çıkan sarı-lacivertliler, evini adeta kale gibi kullandı ve bu karşılaşmalarda 16 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Kadıköy Eylül Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Hezex:

Hele adam gibi takım gecsin karşısına bjkden better olmazsa o zaman biz de takdir edelim .bragaymis ,moldeymis mahalle takımı bunlar portoyu yendi diye çok büyük mu oldu braga

0
15
yanıtYanıtla
HEY GİDİ:

lokomotiv yetmezmi:)

yanıt3
yanıt1
Mert Can Mobil-ANDROID:

Avrupa da maça çıkan takımlara başarılar diliyorum ve destekliyorum helal olsun bjk,fb,gs farketmez kanımız bozuk değil.

8
2
yanıtYanıtla
Ylımaz:

FENERBAHÇE DİZ ÇÖKTÜRDÜ 6 0 YİYENLER KONUŞMAYIN

8
1
yanıtYanıtla
YORUMCU:

Daha dur bakalım. . . Karaman''ın koyunu sonra çıkar oyunu. Her zaman sürmez bu yenilmezlik. Oyuncular yakında yorgunluktan bitecek. . . :):)

1
8
yanıtYanıtla
Peru:

Ermeni takımını desteklerim ama fenevbahçeyi asla asla asla, bu ülkenin takımıymış tırt takım.

0
5
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

hayırlı olsunbir gs olarak fb yi bu kadar destekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ntv sporda da basket maçı vardı putine kıl oldum diye basket maçında bile destekledim fb iyi oynamadı ama bu skor fenere çok rahat yeter sadece bragadaki maçın ilk 20 dakikası önemli

3
2
yanıtYanıtla
Lori xMobil-ANDROID:

Eee sonra braga evinde 3 atar en az

1
4
yanıtYanıtla
top yorumcusu dursun durantopasertvurur:

Maçı tarafsız gözle izleyen biri olarak diyorum ki ; Bragaspor Portekizdeki rövanş maçında Fenerbahçeyi kabak gibi oyar , gol olup yağmur gibi Fener kalesine yağar. Durum ve yorum bundan ibarettir, saygıdeğer spor kamuoyuna duyurulur. . .

2
1
yanıtYanıtla
realite:

türkiye de 2 kulvarda birden gidebilen bir takım yokken fb 3 kulvarda ilerliyor, tabbi aşırı kıskançlıklar olacak bazıları havlayacak. . sadece parelel zihniyetli devlet düşmanları(milli takımı reddeden enes kunter gibiler)her fırsatta fb yi karalamaya çalışıyorlar. . . o hainler kına yaksın bizim muhatabımız değiller. . . doğru telavive gitsinler. . fb yi destekleyen gs li, bjk li, ts li ve diğer takımlı arkadaşlara teşekkürler. . .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title