Haberler

    Fenerbahçe, Portekizli Yıldızın Takımda Kalmasını İstiyor

    Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves'in menajerliğini yapan babası Washington Alves, İstanbul'a geldi. UEFA'dan gelen ceza sonrası öncelikle elinde bulunan oyuncuları kaybetmek istemeyen sarı-lacivertliler, sözleşmesi biten Alves'in kalması için görüşmelere başladı. Milliyet Gazetesinin haberine göre bonservisli oyuncu alabilmesi için bonservis geliri elde etmesi gereken sarı-lacivertli kulüp bu sebeple, sözleşmesi biten oyuncularıyla yoluna devam etmek istiyor. Bu isimlerin başında ise Bruno Alves geliyor.

    1 yıllık teklif

    Daha önce bir çok kez gönderilmenin eşiğine gelen futbolcu ile yönetim, bir sezon daha devam etmek için masaya oturdu. Alves tecrübesinde bir ismin bulmanın zorluğunun farkında olan sarı-lacivertliler, Portekizli oyuncuyu takımda tutsa bile bu bölge için tek transfer yapacak. Aksi taktirde iki savunma oyuncusu alması gerekiyor.

    İndirim isteniyor

    Bu çerçevede Portekizli futbolcunun menajerliğini yapan babası Washington Alves, İstanbul'a çağrıldı. Porto'nun teklifine rağmen Alves, maddi konularda anlaşması durumunda sarı-lacivertli takımla yoluna devam edecek.

    Bundan önce yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret alan futbolcuyla en azından bir sezon daha imza attırmak isteyen Fenerbahçe, parasını da 1.5 milyon euroya düşürmeye çalışıyor. Alves ise daha uzun süreli bir kontrat ve şimdiki ücretine yakın bir para talep ediyor.

    Alves'in, yaptığı kritik hatalara rağmen takımda tutulmak istenmesinin en büyük nedeni, tecrübesi ve kulüp ile ligi tanıması... Portekizli ayarında bir stoper bulmanın hem zor hem de maliyetli olduğunu bilen yönetim, bu nedenle görüşmelere başladı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Bruno Alves Washington Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title