Haberler

Fenerbahçe Panathinaikos Hazırlık Maçı Saat Kaçta, Ne Zaman Hangi Kanalda Canlı İzlenecek?

Güncelleme:

Fenerbahçe Panathinaikos hazırlık maçı ile bugün ekranlarda olacak. Peki, Fenerbahçe Panathinaikos maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenecek? Detayları Haberler.com'da bulabilirsiniz.

Fenerbahçe Panathinaikos hazırlık maçıyla yarın akşam taraftarlarının karşısında ilk sınavına çıkıyor.

Fenerbahçeli futbolseverler yeni transferleri canlı olarak sahada izleme fırsatı bulacak. İlk ciddi hazırlık maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de moraller yüksek gözüküyor. Peki, Fenerbahçe Panathinaikos hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Detaylarda...

Sarı-lacivertliler, oynadığı ilk hazırlık maçında İran ekibi Gostaresh'a 3-0 kaybetti. İkinci hazırlık maçında Rumen ekibi CSMS Iaşi ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, son maçında Rumen ekibi Voluntari'yi 3-1 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Panathinaikos da şu ana kadar 3 hazırlık maçına çıktı. İlk maçında Alman ekibi Aachen ile 2-2 berabere kalan Yunan ekibi, ikinci maçında Hollanda alt lig ekiplerinden Silvolde'yi 2-0 mağlup etti. Panathinaikos son maçında ise Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe, beşinci hazırlık maçında ise 16 Temmuz Cumartesi günü Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak mücadele 21.45'te başlayacak.

FENERBAHÇE PANATHİNAİKOS MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Yeni sezon için hazırlıklarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe, Panathinaikos ile hazırlık maçı oynayacak. 13 Temmuz'da oynanacak olan bu karşılaşma TSİ 21.00'da başlayacak ve D-Smart'tan naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE PANATHİNAİKOS MAÇI BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Biletler internet üzerinde satışa sunulacak. www.passo.com.tr üzerinden satışlar gerçekleştirilecek.

Okul açık: 100,00 TL

Migros tribünü: 100,00 TL

Fenerıum Üst-Maraton Üst H-I Blok: 200,00 TL

Fenerıum Alt H Blok: 245,00 TL

Fenerıum Alt G Blok: 295,00 TL

Fenerıum Alt F Blok: 335,00 TL

Fenerıum Alt E Blok: 350,00 TL

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde devam ediyor. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanda ilk olarak salonda 30 dakika süren core çalışması yapıldı. Ardından sahaya geçen oyuncular ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmalarıyla gerçekleştirdi. Hücum ve defans organizasyonları çalışan futbolcular antrenmanı çift kale maçla tamamlandı...

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Panathinaikos Fenerbahçe Hollanda İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title