Haberler

Fenerbahçe Otobüsüne Saldırı Sonrası Şoförün İlk Görüntüleri

Güncelleme:

Fenerbahçe Rizespor maçı sonrası Sarı Lacivertli ekibin aracına yapılan saldırı sonrası ilk görüntüler yayınlandı. Fenerbahçe otobüsünün uğradığı silahlı saldırının ardından şoförün görüntüsü ortaya çıktı. Şoförün burnundan akan kan dikkat çekti.

Fenerbahçe Rizespor maçı sonrası Sarı Lacivertli ekibin aracına yapılan saldırı sonrası ilk görüntüler yayınlandı. Süper Lig'in 26. hafta maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 5-1 galip ayrılan Fenerbahçe'nin otobüsüne Trabzon'a dönüşte silahlı ve taşlı saldırıda bulunuldu.

Otobüs şoförü, yaralı olarak hastaneye kaldırılırken saldırının ardından bazı görüntüler ortaya çıktı. Beyaz TV'nin yayınladığı görüntülerde otobüs şoförünün burnunu ve karnını tutarak otobüsten çıktığı ve burnunun kanadığı göze çarptı. Ardından şoför, Fenerbahçeli yetkililerin yardımıyla polis aracına bindikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fenerbahçe Trabzon Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title