Haberler

Fenerbahçe-Olympiakos Maçından Notlar

Dünya Kupası'nın ardından izin yapan Kuyt, Olympiakos maçında ilk 11'de yer aldı İsmail Kartal, teknik direktör olarak sarı lacivertli takımın başında ilk maçına çıktı Sakatlığı bulunan Diego Ribas, Gökhan Gönül, Kadlec ve Egemen Korkmaz ile Cristian, Olympiakos maçı kadrosunda yer almadı.

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıkları kapsamında Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynadığı hazırlık maçında, Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ilk 11'de forma giydi.

Hollanda Milli Takımı ile FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden ve kupanın ardından izin yapan Kuyt, hafta başında takıma katılırken, sarı-lacivertli takımla 5 gündür idmanlara çıkan Hollandalı futbolcu, Olympiakos karşısında formasına kavuştu.

Kuyt, izinli olduğu için Fenerbahçe'nin daha önce oynadığı 3 hazırlık maçında ve Soma'ya yardım turnuvasında forma giyememişti.

İsmail Kartal'ın ilk maçı

İsmail Kartal, teknik direktör olarak sarı-lacivertli takımın başında ilk maçına çıktı.

Ersun Yanal'ın istifasından sonra sarı-lacivertli yönetim tarafından yardımcı antrenörlükten teknik direktörlüğe getirilen Kartal'a, Olympiakos maçında taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Karşılaşmanın başlama düdüğünün öncesinde, taraftarlar "İsmail Kartal" diye tempo tuttu. Bunun üzerine yedek kulübesinden taraftarlara doğru yürüyen Kartal, el sallayıp, eğilerek taraftarları selamladı. Taraftarlar da "Şampiyon yap bizi İsmail Kartal" diye tezahürat yaptı.

Bu arada, okul açık tribünde bulunan bir grup taraftar, ısınmaya çıkan sarı-lacivertli futbolculara tepki gösterirken "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" ve "Aşkımız armaya, sizlere değil" diye tezahürat yaptı.

Seba için saygı duruşu yapıldı

Vefat eden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşunun ardından, sarı-lacivertli taraftarlar, "Seba ölmedi, kalbimizde yaşıyor" diye bağırdı.

Gökhan Gönül ve Kadlec, kadroda yok

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Diego Ribas, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz ve Kadlec, Olympiakos maçında kadroda yer almadı.

Beşiktaş ve Chelsea'nin de katıldığı Soma'ya yardım turnuvasında girdiği ikili mücadelede elinden sakatlanan ve sağ el bileği alçıya alınan Gökhan Gönül, takımla çalışmalara başlamasına karşın, elinde alçı olduğu için karşılaşmada forma giyemedi. Gökhan'ın yerine Olympiakos karşısında sağ kanatta Mehmet Topuz görev yaptı.

Aşil tendonunda sertleşme ve ağrı bulunan Michal Kadlec ise dün yapılan antrenmanda takımla çalışmasına rağmen riske edilmeyerek Olympiakos maçında oynatılmadı.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan oyuncuların dışında Cristian da Olympiakos maçının kadrosuna alınmadı.

Tribünlerde boşluklar göze çarptı

Fenerbahçeli taraftarlar, Olympiakos ile oynanan hazırlık maçına fazla ilgi göstermedi.

Tribünlerde büyük boşluklar göze çarparken, stada gelen taraftarlar takımlarına destek verdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title