Haberler

Fenerbahçe'nin Yıldızlarının Şampiyonluğa İnancı Tam

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, galibiyet serisine devam etmeleri halinde şampiyonluk yolunda çok büyük bir şansları olacağını söyledi.

Fenerbahçe Ülker Stadyumu Maraton Fenerium mağazasında Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas ve Volkan Şen imza gününe katıldı.

İmza gününde konuşan Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, ligin en önemli döneminden geçtiklerini belirterek, "Bu dönemlerde biraz daha motivasyonumuzun artması adına bu tür organizasyonlar bizim için faydalı oluyor" dedi.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN ŞANSIMIZ YÜKSEK"

Diego, "Her zaman bir sonraki maçı düşünerek ve planımızı yaparak yolumuza devam ediyoruz. Şu anda galibiyet serimizi sürdürüyoruz. Bu seriyi bu şekilde devam ettirirsek şampiyon olmak için çok büyük bir şansımız olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'ın ertelenen iki maçının onlar için avantaj oluşturup oluşturmayacağı yönündeki soruya Diego, "Aslında durum şu anda onlara bağlı. Ben Beşiktaş'ın son derece hazır bir takım olduğunu düşünüyorum. Böyle maç ertelemelere hazır bir takım. Şu anda sorumluluk onlarda. Biz kendi futbolumuza odaklanmalıyız" şeklinde cevap verdi.

ŞEN: "SEZON SONUNDA HEDEFİMİZE ULAŞIRIZ"

Sarı-lacivertli taraftarların kendisine gösterdiği desteğe teşekkür eden Volkan Şen ise, "Bana bu verilen desteği sahaya yansıtmak ve skora etki etmek için elimden geleni yapacağım. Bu sene benim ilk senem ve çubuklu forma ile şampiyonluk veya şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Sezon sonunda hedefimize ulaşırız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ülker Volkan Şen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title