Haberler

    Fenerbahçe'nin Katar'a Göndermek İstediği Diego, Teklifi Kabul Etmiyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin Katar'a göndermek istediği Diego Ribas, kendisine gelen teklife sıcak bakmıyor. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalıyı Katar'a gitmemesi halinde Krasic gibi A2'ye gönderecek.

    F.Bahçe'nin kendisine kulüp bulmasını istediği ve antrenmanlara almadığı Diego Ribas, Katar yolcusu... Brezilyalı oyuncuya Katar'ın Al Rayyan kulübünden transfer teklifi olduğu, Sarı-Lacivertli ekibin de 1 yıl daha sözleşmesi olan ve yıllık 3.5 milyon Euro ücret alan Diego Ribas'ı Katar takımına göndereceği ifade edildi.

    1 MİLYON EURO BONSERVİS ALACAK

    Takvim Gazetesinin haberine göre; Tecrübeli oyuncunun yıllık ücretinden kurtulmayı planlayan Fenerbahçe'nin 1 milyon Euro da ekstra bonservis ücreti alacağı ortaya çıktı. Ancak Diego Ribas'ın ise ülkesine dönmek istediği ve Katar'dan gelen teklife sıcak bakmadığı vurgulandı. Diego'nun, Fenerbahçe Yönetimi'nden bonservisini bedelsiz istediği ortaya çıktı. Yönetim Diego Ribas'ın menajeri olan babası Djair Ribas'ı İstanbul'a çağırdı. Yönetim, Djair Ribas'tan Diego Ribas'ın Katar'dan gelen transfer tekliflerini değerlendirmesini istedi.

    YOKSA KRASİC GİBİ A2 TAKIMINA GÖNDERİLECEK

    Diego'nun Katar'a gitmemekte direnmesi halinde Fenerbahçe Yönetimi'nin Brezilyalı oyuncuyu A2 takımına göndereceği belirlendi. Fenerbahçe'nin Diego'nun menajeri olan babasına "Ya Katar'a gider. ya da 1 yıl A2 takımında oynar. Artık onu takımda istemiyoruz" denilecek. Bilindiği gibi Krasic de gelen teklifleri değerlendirmemiş, Fenerbahçe yıldız futbolcuyu A2 takımına göndermişti. Ancak Krasic'in yıllık 2 milyon Euro'luk alacaklarını da gününde ödemek zorunda kalmıştı.

    TARAFTAR ARTIK 10'U İSTEMİYOR

    İki yıl önce çok büyük umutlarla transfer edilen Diego Ribas beklentileri karşılayamadı. Fenerbahçeli taraftarlar, geçen sezon iyi mücadele etmediği için sık sık protesto ettiği Brezilyalı futbolcunun artık takımda kalmasını istemiyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Katar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500

    Yorumlar (4)

    1907:

    Krasiç, diego, mehmet topuz geçen senede van persie. Bu oyuncular bizi bu ekonomik krize sokan adamların başında geliyor. Beşiktaş ingiliz oyunu yaptı bize resmen alacak gibi yapıp bizim kerizlere bu davarları kakaladı helal olsun

    4
    0
    yanıtYanıtla
    azizin yalnis transferleri:

    azizbey kendi cebinden versin kovsun bu parazit herifi

    0
    0
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    adamı takımda istemiyosan vereceksin bonservisini. adamın yaşı kaç ki daha katara gitsin? senin kölen mi bu adam şuraya git diyecen gidecek. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    adam hem alacaklı hemde haklı:

    sözleşmeyi yapan öngörüsüz enayi bugünleri düşünmemişse, adamın parası mecburen ödenecektir

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title