Haberler

Fenerbahçe'nin Üç Yeni Transferi İstanbul'da

Güncelleme:

Transferin hareketli kulübü Fenerbahçe'nin yeni oyuncuları Josef de Souza, Fabiano ve Ba, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferler, Josef de Souza, Fabiano Riberio ve Abdoulaye Ba, İstanbul'a geldi. Sao Paulo'dan alınan orta saha oyuncusu Josef de Souza, " Fenerbahçe'nin teklifini duyduğum ve Sao Paulo teklifi kabul ettiğini duyunca Türkiye'yle ilgili araştırmalar yaptım. Gelmeden önce Alex'i aradım onun fikirlerini aldıktan sonra Türkiye ile ilgili düşüncelerim netleşti" ifadelerini kullandı.

"VİTOR PEREİRA HARİKA BİR HOCA"

Brezilyalı kaleci Fabiano Riberio, "Çok büyük bir kulübe geldiğimin ve hedeflerinin ne olduğunun farkındayım. Kariyerimde yukarıya doğru bir adım attım. Sorumluluklarımın bilincinde olacağım. Hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Vitor Pereira harika bir hoca. Bana çok şey kattı. Onunla tekrar çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu.

"SOW VE ALVES GİBİ ARKADAŞLARIM VAR"

Senegalli savunma oyuncusu Abdoulaye Ba ise "Kendimi iyi hissediyorum. Arkadaşlarımla tekrar buluşacağım. Takımda Sow ve Alves gibi arkadaşlarım var. Şimdiden kendimi evimde hissediyorum. Vitor Pereira benim için gerçekten çok özel bir insan. Onun için ne diyebilirim bilmiyorum. Saygı duyduğum bir isim. Nereye geldiğimin farkındayım. Ben bu kulübün ne kadar köklü bir kulüp olduğunu biliyorum. Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı maçları izleme fırsatı buldum. Çok iyi maçlar çıkarmıştı. Umarım bu kulübün tarihine geçerim ve bu kulübün bir parçası olduğum için gurur duyuyorum" dedi.

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Sarı-Lacivertliler'in İstanbul'a getirdiği 3 futbolcuyu Atatürk Havaalanı'nda az sayıda taraftar karşıladı. Yaklaşık 10 Fenerbahçe taraftarının yeni transferleri karşılamaya gittiği, fakat içeri alınmadığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Sao Paulo Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

masterxxx:

Vah Vah diye yorum yazan arkadas sendemi su fenerlilere acimaya basladin. Adamlar yaniyor ne yapsalar olmuyor kazik girmis bikere baya derine... Ne yapsaniz tarih hep ilk bizi yazacak... Ha ha Zavalli fenerliler..

6
25
yanıtYanıtla
Ramazan Mobil-IOS:

Tiplere bak fenere yakisir meymenetsizler

3
22
yanıtYanıtla
Şampiyon Mobil-IOS:

Nani işi yatmış hahahahah ulan fenevv tek eğlencemizzz başımızdan eksik olmasın :)

2
18
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

uc maymun yabanci sevdalisi Ulkem

12
8
yanıtYanıtla
Bayram mertMobil-IOS:

3 Kuruş etmezler

13
6
yanıtYanıtla
Erkan:

Turkiyede futbolcu kalmadı sanki. Alt yapilara önem verin artık. Taşıma suyu ile değirmen dönmüyor işte.

14
5
yanıtYanıtla
Hollanda:

Avrolari sevmeseler gelmezlerdi TR cennet vergi AZ havadan para oynamasanda parani aliyon var olsun enayilik .enayiler olnasa uyAniklar bereden gecinecek

14
4
yanıtYanıtla
BurakMobil-IOS:

Iyi etmisler. Birakin artik su havaalani islerini. Önce performans göstersinler

12
2
yanıtYanıtla
ŞikesarayMobil-IOS:

Lalalalallaaaaaa Fenerbahce

7
6
yanıtYanıtla
LeventmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

GS taraftarıyım fakat fener liği hallaç pamuğu gibi atar

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title