Haberler

Fenerbahçe'nin Şampiyonluğu Fiba Holding'de Kutlandı

Fiba Holding, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu nedeniyle bir kutlama düzenledi.

Fiba Holding, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu nedeniyle bir kutlama düzenledi.

Kutlamaya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Kulüp CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz, Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolculardan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Raul Meireles, Bruno Alves, Michal Kadlec ve Mali İşler Koordinatörü Tamer Yelkovan ile Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman katıldı.

Fiba Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar ve holding çalışanlarının da hazır bulunduğu organizasyonda şampiyonluk pastası kesildi. Coşkulu geçen kutlamada holding çalışanları Aziz Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcularla fotoğraf çektirip imza aldı. Etkinlikte, Feberbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve futbolculara şampiyonluk plaketi de verildi.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ile Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar böyle bir organizasyon düzenledikleri için mutlu olduklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Ersun Yanal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title