Haberler

    Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

    Güncelleme:

    Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için 2 ön eleme oynayacak. Rakiplerden bazıları belli oldu.

    Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'yi, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde zorlu bir yol bekliyor. Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi gruplarına adım atabilmek için 2 eleme oynayacak.

    MONACO VE YOUNG BOYS

    3. Ön Eleme Turu'nda seribaşı olacak Fenerbahçe'nin 2 muhtemel rakibi kesinleşti. 3. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk ve Ajax ile birlikte seri başı olması garanti olan sarı-lacivertlilerin muhtemel rakipleri Fransa Ligue 1'de 3. sırada yer alan Monaco ve İsviçre Ligi'nde 2. olan Young Boys oldu. Belçika, Rusya ve Yunanistan'da devam eden ikincilik yarışı noktalandığında, Fenerbahçe'nin 3 rakibi daha belli olacak.

    PLAY-OFF TURUNDA SERİ BAŞI OLAMAYACAK

    Fenerbahçe bu turu geçmesi durumunda şampiyon olamayan takımların yolunu izleyerek play-off oynayacak. Sarı-lacivertliler, bu turda ise seri başı olamayacak.

    İlk elemeyi geçmesi durumunda Mönchengladbach ve Roma ile birlikte seri başı olmayan takımlar arasında yer alacak olan F.Bahçe'nin muhtemel üç rakibi İngiltere'den Manchester City, Portekiz'den Porto ve İspanya'dan Villarreal oldu.

    Fenerbahçe 2 ön elemeyi geçmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara adını yazdıracak.

    GEÇEN SEZON SHAKHTAR'A ELENMİŞTİ

    Sarı-lacivertliler, geçen sezon Shakhtar Donetsk ile oynadığı 3. Ön Eleme Turu'nda Şampiyonlar Ligi'ne veda etmişti.

    FENERBAHÇE'NİN KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

    Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi 15 Temmuz 2016'da yapılacak kura çekimiyle belli olacak ve maçlar 26-27 Temmuz ile 3 Ağustos'ta tarihlerinde oynanacak.

    Sarı-lacivertliler turu geçmesi durumunda 4. ön eleme için 5 Ağustos'ta kura çekimine girecek ve maçlar 16-17 Ağustos ile 23-24 Ağustos'ta yapılacak.

    FENERBAHÇE'NİN 3. ÖN ELEME TURU'NDA RAKİPLERİ

    Monaco (Fransa) - Kesinleşti

    Young Boys (İsviçre) - Kesinleşti

    Steaua Bükreş (Romanya) - Muhtemel

    Rostov (Rusya) - Muhtemel

    Panathinaikos (Yunanistan) - Muhtemel

    PLAY-OFF TURUNDA RAKİPLER

    Manchester City (İngiltere) - Kesinleşti

    Porto (Portekiz) - Kesinleşti

    Villarreal (İspanya) - Kesinleşti

    Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Muhtemel

    Ajax (Hollanda) - Muhtemel

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Shakhtar Donetsk Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
    500

    Yorumlar (6)

    aa:

    uefa yolu gozüktü

    8
    1
    yanıtYanıtla
    ........................................:

    ŞİKEBAHÇE EN SON ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILDIĞINDA AMERİKA KITASI YENİ KEŞFEDİLMİŞTİ

    5
    3
    yanıtYanıtla
    gültekin:

    yokk bülent ersoy erkekti

    yanıt2
    yanıt1
    aa:

    anne gibi kutsal saydıgımız degerleri hemen öne atarak hakaret etmek nasıl bir insanlıktır anlamadım .

    3
    2
    yanıtYanıtla
    KSK:

    FENERBAHÇE BU KADROYLA BU OYUNLA BU KAFAYLA BU RAKİPLERİNDEN ANCAK ROSTOVU ELER DEMİŞTİ DERSİNİZ GARİPTİRKİ BU TAKIMLARIN HEPSİ İÇERDE ÖZELLİKLE FENA OYNUYORLAR İÇ SAHA ATMOSFERLERİ ÇOK FENA İÇERDE KESİN ALIRLAR FENERİN SAHASINDADA BERABERLİĞE KİTLEYİP GEÇERLER TURU. BAZILARI YOUNG BOYS TA KOLAY DER BELKİ YOUNG BOYSU İZLEYIN SONRA KONUSUN DERIM BENDE BİLDİĞİN HUCUM MAKINASI FENER 5 ATAR GİDER

    1
    2
    yanıtYanıtla
    DALGA MI BU LA:

    Bunlar dev mi eğer bunlara dev diyorsanız Zaten Avrupa ya filan gitmeyi unutun . Laf ettiğiniz ARDA bile Fenerden dev demektir

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title