Haberler

İngiliz Basını: Nani Hafta Sonu İstanbul'a Gidiyor

Güncelleme:

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin Nani transferinde sona yaklaştığını, 7 milyon sterlin karşılığında Portekizli futbolcunun hafta sonu İstanbul'a gideceğini yazdı.

İngiliz basını Fenerbahçe'nin Portekizli Nani'nin transferinde sona yaklaştığını, futbolcuya haftalık 55 bin, kulübüne ise 7 milyon sterlin teklif ettiğini yazdı.

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, 2007 yılından bu yana Manchester United forması giyen Portekizli kanat oyuncusu Nani'nin sağlık kontrolleri ve imza için bu hafta sonuna kadar İstanbul'a gitmesi bekleniyor.

7 MİLYON STERLİN BONSERVİS

Fenerbahçe'nin Nani'ye haftalık 55 bin, kulübüne ise 7 milyon sterlin teklif ettiğinin belirtildiği haberde, sarı-lacivertli ekibin 28 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalamak istediği kaydedildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'ın Kolombiyalı file bekçisi David Ospina'yı 4 milyon sterline kadrosuna katmak istediğini yazan gazete, yine Manchester United'da forma giyen ve sarı-lacivertli ekibin listesinde yer alan Hollandalı yıldız Robin van Persie'nin transferinin gerçekleşmediğini ifade etti.

230 MAÇTA 40 GOL

2007 yılında 25,5 milyon sterline Sporting Lizbon takımından Manchester United'a transfer olan Nani, yedi sezonda 230 kez forma giydi ve 40 gol attı. Geçen sezon eski takımında kiralık forma giyen Portekizli futbolcu, 35 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırdı.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Fenerbahçe Luis Nani İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın:

fener bu harçamalar sonuçunda bi başarı alamazsa ayvayı yer şuan fenerin borcu 420 milyon dolar net borcu var

16
8
yanıtYanıtla
fuat:

isterse messi gelsin. melonun kart görmesi yasak olan bir muz liginde gs her zaman sahada 12 kişi oynar ve yine şampiyon olur demedi demeyin.

7
4
yanıtYanıtla
isomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu yildizlarla feneri kimse tutamaz rahat olun.

5
5
yanıtYanıtla
FotoSaçmalıkMaç:

NANİ DERLER VAN BELEDİYEDEN KASIM''ı alırlar raad olun :D

4
5
yanıtYanıtla
Milliyetci Hareket Partisi Mobil-IOS:

Nani gelirse feneri tek basina sirtlar

2
6
yanıtYanıtla
ank erol dmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

angaraliyik angaragüçlüyük sefa angaraya gelme döverim seni

5
1
yanıtYanıtla
muhasebeci:

galatasaraylısı beşiktaşlısı trzbzonsporlusu fenerbahçeyi düşünür olmuş yok efendim bu kadar paralar verilirmi fenerin borcu şu kadar bu kadar başarılı olamassa batar felan tabiki bunlar çekememezligin ürünü olan sözler onlar feeri kendileri ile karıştırıyor ferit şahen ali koç nihat özdemir ve bir çok iş adamı faktörünü unutuyorlar fenerbahçe altından kalkamayacagı yükün altına girmez siz borç batagı içinde ugraşırken fener 3 temmuza ve yaptıgı onca transfere ragmen dim dik ayaktadır. .

2
1
yanıtYanıtla
Haymana Mobil-IOS:

1
1
yanıtYanıtla
BJK:

Ingiliz basini fenerin bombasini ingilizler Patlatti dedi burdan anlasiliyorki, naniki fenere yamadilar hemide 30 milyona bundan daha iyi haber olurmu!!sag acik gole dönük oyuncu 6 senede 40 gol atmis GS''li chedjuo emenikeyle beraber 4 gol atmis nanide yil ortalama 6 gol atmis cok az. . ingilizler hakli bizi yine kazikladilar. .

0
2
yanıtYanıtla
FB:

GEL GEL Sende gel Azizin ciftligine. Elhamdulillah Fener GS'' sayesinde batacak, Aziz simdimi aklin basina geldi Atini alan 4. yildizim takti artik bir anlami kalmadi biz 4. yildizi GS önce takcak diyodun bu transferleri ibrahim hoca zamaninda yapsan pereiradan daha iyi basarili olur. Yazik bu kadar paralari yabanciya veriyon GS 3 yabanciyla aldi avrupa kupasini nedir bu yabanci sevdasi. .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title