Haberler

Fenerbahçe'nin Konuğu Mp Antalyaspor

Derbi yenilgisinin şokunu atlatan lider Fenerbahçe, takipçileri Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybettiği 29. haftada bu akşam konuk edeceği MP Antalyaspor’u yenerek seyircisi önünde şampiyonluk kutlamalarının startını vermek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için çok önemli bir avantaja sahip olan lider Fenerbahçe bu akşam Şükrü Saracoğlu'nda konuk edeceği MP Antalyaspor'u yenip, bitime 5 hafta kala puan farkını takipçilerinden Beşiktaş ile 12, Galatasaray'la da 13'e çıkarmak ve şampiyonluk kutlamalarına taraftarı önünde başlamak istiyor.

Bu sezon evinde kaybetmeyen tek takım olan sarı lacivertliler önemli eksiklerine rağmen taraftarı önünde galibiyete kenetlenmiş durumda. Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Bekir İrtegün, Emmanuel Emenike ile Gökhan Gönül cezaları, Egemen Korkmaz da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Eksiklerin fazlalığı nedeniyle Ersun Yanal'ın sahaya süreceği 11 konusunda farklı alternatifler üzerinde durduğu belirtiliyor.

Semih oynamayacak

Ligde 29. haftaya düşme hattında giren ve 11 maçtır galibiyete hasret olan Medical Park Antalyaspor için son haftalarda alınacak her puan hayati önem taşıyor. Akdeniz temsilcisinde de rakibi gibi önemli eksikler bulunuyor. Murat Duruer, İnsa ve Eyong Enoh sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Kırmızı beyazlılarda sakatlığı bulunan eski takımına karşı forma giyip giyemeyeceği merak konusu olan Semih Şentürk ise ağrıları nedeniyle Kadıköy'e çıkamayacak.

Muhtemel 11'ler

Bu akşam 19.00'da başlayacak ve Süleyman Abay'ın yöneteceği karşılaşmaya takımların şu muhtemel 11'lerle çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe: Volkan, Mehmet Topuz, Alves, Kadlec, Caner, Kuyt, Selçuk, Meireles, Alper, Sow, Webo

MP Antalyaspor: Hakan, Koray, Giray, Boum, Musa N., Vederson, Serkan, İbrahim, Uğur, Tita, Diarra

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Mp Antalyaspor Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title