Haberler

Fenerbahçe'nin "Hedef 1 Milyon Üye" Projesi

Başkan Yıldırım ve yöneticilerle bir araya gelen Fenerbahçe Kart sahibi 400 taraftardan 247'si kulübe üye oldu.

Fenerbahçe Kulübü'nün "Hedef 1 Milyon Üye" projesi doğrultusunda düzenlenen toplantıda, Fenerbahçe Kart sahibi 400 taraftar, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya başkan Yıldırım'ın yanı sıra, kulüp genel sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlar Nihat Özbağı ve Turhan Şahin ile yönetim kurulu üyeleri Selim Kosif, Metin Doğan ve Selim Sapan katıldı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, toplantıya katılan taraftarlardan 247'si, proje kapsamında kulübe üye oldu.

Taraftarlara, proje, şubeler, tesisleşme, sportif ve mali konular hakkında bilgiler veren Yıldırım, amatör şubelere devletin hiçbir katkısının bulunmadığını anlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Amatör şubelere devletin hiçbir katkısı yok. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu amatör branşlarda her yıl harcadığı parada, asgari 20-25 milyon dolar açığı vardır ve bu para 10 senede 250 milyondur. Yani 10 senede biz bu yatırımları yapmamış olsaydık, amatör şubelerle ilgili, bizim kulübün hiçbir borcu yoktu. Ama hepimiz spor gelişimine katkıda bulunmak için hepinizin isteği ve bizlerinde isteği doğrultusunda bu yatırımları yaptık. Bundan da pişman değiliz. Ama buna bir çözüm getirilmesi lazım." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Aziz Yıldırım Mahmut Uslu Faruk Ilgaz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title