Haberler

Fenerbahçe'nin Hazırlık Maçlarının Programı Belli Oldu

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında 26 Temmuz saat 18.00'de İran takımı Sepahan ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeni sezona hazırlanan sarı-lacivertliler, ilk hazırlık maçını 26 Temmuz Cumartesi günü İran'ın Sepahan takımı ile yapacak. Kamp programı sonundaki bu maç, Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe-Sepahan maçı 18.00'de başlayacak. Bu karşılaşma FB TV'den canlı yayınlanacak.

SHEFFIELD UNITED İLE SOMA YARARINA MAÇ

Sepahan maçıyla Düzce programını tamamlayacak olan Fenerbahçe, 2. hazırlık maçında, 31 Temmuz Perşembe günü saat 21.30'da (TSİ), İngiltere'nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile İngiltere'de karşı karşıya gelecek. Soma yararına oynanacak bu müsabakaya dünyanın en eski stadı olarak bilinen Bramall Lane ev sahipliği yapacak. Maçın geliri, 2 kulüp arasında yapılan anlaşma gereği Soma'ya bağışlanacak.

DANİMARKA'DA SEVILLA SINAVINA ÇIKACAK

Sheffield maçının ardından Fenerbahçe İngiltere'den direkt Danimarka'ya geçecek ve 2013-2014 UEFA Avrupa Ligi finalinde Benfica'yı penaltılarla yenerek Kupanın sahibi olan İspanya'nın Sevilla takımı ile bir hazırlık maçı yapacak. 2 Ağustos Cumartesi günü Kopenhag'daki Brondby Stadyumu'nda oynanacak bu maç, TSİ 21.30'da başlayacak. Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe ile Sevilla, 2007-2008 UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşı karşıya gelmişti. İlk maçı Kadıköy'de 3-2 kazanan Fenerbahçe, büyük bir avantaj elde etmişti. 2. maç ise bu kez Sevilla'nın 3-2 galibiyetiyle tamamlanmıştı. Uzatmaların ardından penaltı atışlarına geçilmiş ve kaleci Volkan'ın 3 penaltı kurtardığı maçın sonunda çeyrek finale yükselen taraf Fenerbahçe olmuştu.

İSTANBUL'DA YUNAN ŞAMPİYONU OLYMPIAKOS'U AĞIRLAYACAK

Fenerbahçe daha sonra Olympiakos ile İstanbul'da bir hazırlık maçı yapacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maç, saat 21.30'da başlayacak. 2013-14 sezonunda Yunanistan Ligi şampiyonu olan Olympiakos, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu eşleşmelerinde de Manchester United ile karşılaşmıştı. Yunanistan'da oynanan ilk maçı 2-0 kazanan Olympiakos, İngiltere'de oynanan rövanş maçında Manchester United'a 3-0 yenilerek kupadan elenmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Soma İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Yalancı Dünyam@m.m:

İnşallah

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title