Haberler

Fenerbahçe'nin Galibiyet Serisi Derbide Bitti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında derbi maçta Beşiktaş'la 0-0 berabere kaldı ve 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımın pozisyona girmekte zorlandı ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi. Maç boyunca rakibine tek bir net pozisyon bile vermeyen Fenerbahçe, girdiği fırsatları da değerlendiremeyince sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Ligdeki 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe, puanını 25'e yükseltti. Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 4, lider Medipol Başakşehir'in ise 6 puan gerisinde bulunuyor.

Yenilmezlik 10 maça çıktı

Fenerbahçe galibiyet serisini kaybetmesine rağmen Süper Lig'de yenilgisizliğini 10 maça çıkardı.

Sahadan 1 puanla ayrılan sarı-lacivertliler, son 10 haftada 7 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

10 yıl sonra Kadıköy'de golsüz derbi

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın 10 yıl sonra Kadıköy'de oynadıkları derbi golsüz sona erdi.

Son olarak 19 Kasıms 2006'da Kadıköy'de birbirlerine gol atmayı başaramayan iki takım, bu istatistiği 10 yıl sonra tekrar ettirdi.

Ligde son 5 derbiyi kaybetmedi

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 5 derbiyi de kaybetmedi.

Son yenilgisini 27 Eylül 2015'te Beşiktaş karşısında 3-2 ile alan sarı-lacivertliler daha sonra hem siyah-beyazlılara 2, Galatasaray'a ise 3 maçta da kaybetmedi.

Fenerbahçe bu maçlarda Galatasaray'la 2, Beşiktaş'la ise 1 kez berabere kalırken, rakiplerini birer defa da mağlup etti.

Sow, Beşiktaş'ı ilk kez boş geçti

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, Beşiktaş'a karşı forma giydiği bir maçta ilk kez gol atma sevinci yaşayamadı.

Beşiktaş'a karşı oynadığı 7 maçta da fileleri havalandıran (8 gol) Sow, 8. kez forma giydiği siyah-beyazlılar bu kez boş geçti.

Sow, maçın 77. dakikasında yerini Jeremain Lens'e bıraktı.

Volkan Demirel, Kadıköy'deki derbilerde yenilgi yaşamadı

Fenerbahçe, Volkan Demirel'in Ülker Stadı'nda Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı oynadığı hiçbir resmi maçı kaybetmedi.

Tecrübeli kaleci, Kadıköy'de Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı forma giydiği 27 karşılaşmada 18 galibiyet ve 9 beraberlik yaşadı.

Sarı-lacivertli takım, tecrübeli kalecinin Kadıköy'de görev aldığı 12 Beşiktaş maçının 8'ini kazanırken, 4'ünden ise beraberlikle ayrıldı. Volkan Demirel, bu maçlarda da 7 gol yedi

Fenerbahçe, Volkan Demirel'in Ülker Stadı'nda Galatasaray'a karşı kaleyi koruğu 15 maçın 10'unu kazanırken, 5'inde ise berabere kaldı. Volkan bu maçlarda kalesinde sadece 9 gol gördü.

Gökhan Gönül'e tepki maçta da devam etti

Sezon başında Fenerbahçe'yle yeni sözleşme imzalamayarak Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül, Kadıköy'de maç boyu tepki gördü.

Gökhan topu her ayağına aldığında sarı-lacivertli tribünlerden ıslıklarla büyük bir uğultu çıktı. Maçın ikinci yarısında ise tribünlerden Gökhan'ın resminin basılarak hazırlanan dolarlar milli futbolcunun üstüne geldi.

İlk yarının sonunda gerginlik çıktı

Karşılaşmanın ilk yarısının sonunda iki takım futbolcuları arasında gerginlik çıktı.

İki takım futbolcuları bir hava topu mücadelesinden sonra birbirleriyle çalıştı. Çok sayıda futbolcu daha sonra tartışmaya orta yuvarlağın çevresinde devam etti. Futbolculardan uzaklaşarak gerginliği takip eden hakem Hüseyin Göçek, kartına başvurmadı.

Sezonun en fazla ikinci seyircisi

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi 43 bin 209 taraftarla sezonun en çok seyredilen ikinci maçı oldu.

Rekor ise yine Kadıköy'de oynanan bir diğer derbide bulunuyor. Sezonun 11. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini 44 bin 754 biletli seyirci takip etmişti.

Hüseyin Göçek'e tepki

Fenerbahçeliler maçın hakem Hüseyin Göçek'in yönetimine tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar, Beşiktaşlı oyuncuların birçok pozisyonda kartla cezalandırılması istedi.

Özellikle ikinci yarıda Dusko Tosic'in Lens'e yaptığı harekete kırmızı kart bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar sarı kart kararı üzerine Hüseyin Göçek'i protesto etti.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title