Haberler

Fenerbahçe'nin En Kötü İç Saha Performansında 2 Hollandalı'nın İmzası Var

Fenerbahçe son 26 yılın en kötü iç saha performansını sergilediHollandalı teknik adam sarı-lacivertlilere başarı getirmiyor26 yıl önce Guus Hiddink yönetimindeki kötü performansını bir başka Hollandalı teknik adam Dick Advocaat da yinelediİstanbul DHASpor Toto Süper Lig'in 33.

Fenerbahçe son 26 yılın en kötü iç saha performansını sergiledi

Hollandalı teknik adam sarı-lacivertlilere başarı getirmiyor

26 yıl önce Guus Hiddink yönetimindeki kötü performansını bir başka Hollandalı teknik adam Dick Advocaat da yineledi

İstanbul DHA

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor'la sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, son 26 yılın en kötü iç saha performansıyla sezonu tamamladı.

Bu sezon Kadıköy'de 17 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik, 3 yenilgi alan Fenerbahçe, seyircisi önünde rakiplerine 21 puan kaptırdı.

Sarı-lacivertliler, Hiddinkli 1990-1991 sezonundan sonraki en kötü iç saha performansına imza attı. O sezonda Fenerbahçe'nin başındaki bu yılki gibi bir Hollandalı teknik adam vardı. Sarı-lacivertliler 26 yıl önce Guus Hiddink yönetimindeki kötü performansını bir başka Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'la yineledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dick Advocaat Guus Hiddink Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title