Haberler

F.Bahçe'nin Cas Duruşması'nda İlk Tanıklar: Özdemir ve Koç

Güncelleme:

Fenerbahçe için CAS'ta ilk dinlenen tanıklar eski yöneticiler Nihat Özdemir ve Ali Koç oldu.

Önce ÖZDEMİR VE KOÇ DİNLENDİ

Fenerbahçe için CAS'ta ilk dinlenen tanıklar eski yöneticiler Nihat Özdemir ve Ali Koç oldu. Özdemir ve Koç, Fenerbahçe'nin o dönemde Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyişini, UEFA ve TFF ile yapılan görüşmeleri, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ile olan yazışmalarını aktardı. Ayrıca yaşanan şike süreci ve yargılama şeklinden bahsettiler.

CAS hakemleri bunun üzerine Infantino'nun mektubuna yönelik UEFA avukatlarına sorular sormaya başladılar. CAS merkezinden İlk çıkan Özdemir olurken açıklama yapmadan ayrıldı.

CAS hakemleri Fenerbahçe'nin eski yöneticilerine çapraz sorgu yaptığı için Ali Koç daha sonra ayrıldı.

Fenerbahçe'nin en önemli argümanı Infantino'nun gönderdiği ve cezanın sadece 1 yıl olacağına dair mektup olurken, şike sürecinde Aziz yıldırım'ın avukatlığını yapan Prof. Dr. Köksal Bayraktar, bilirkişi ve tanık olarak Türkiye'deki ceza yargılamasını anlattı.

Fenerbahçe savunmasında UEFA'nın görev ve yetkisi konusuna da itiraz ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yetki alanında olan yerel maçlara UEFA'nın karışamayacağı üzerinde duruluyor.

Öğle molasından sonra Fenerbahçe'nin eski yöneticileri İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan tanık olarak beyan verecek. CAS hakemleri iki isme çapraz sorgu yapacak. Yarın yapılacak duruşmada ise 30'a yakın tanık söz alacak. Fenerbahçe'nin daha önce CAS'a bildirdiği ve CAS tarafından kabul edilen ve aralarında İbrahim Akın ve Mecnun Odyakmaz'ın da bulunduğu bu tanıklar dinlenecek ve çapraz sorgulama yapacak.

AZİZ YILDIRIM SADECE DİNLİYOR

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tanık olarak konuşmuyor. Yıldırım, tüm duruşmalara katılıyor ve tüm beyanları dinliyor. Şu ana kadar sadece 2 kez 5 dakikalığına dışarı çıkan Yıldırım tekrar hemen içeri giriyor .

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nihat Özdemir Aziz Yıldırım Ali Koç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title