Haberler

Fenerbahçe'nin Altyapısında Oyanayacak

Doğubayazıt Fenerbahçe Spor Okulu'nda fark edilen Cebrail Akbulut, Fenerbahçe'nin altyapısında oynamaya hak kazandı.

Doğubayazıt Fenerbahçe Spor Okulu'nda fark edilen Cebrail Akbulut, Fenerbahçe'nin altyapısında oynamaya hak kazandı

Doğubayazıt ilçesinde faaliyet gösteren ve 200 öğrencisi bulunan Fenerbahçe Spor Okulu'ndan İstanbul'daki elemelere davet edilen Akbulut (13), Fenerbahçe'nin altyapı hocalarının dikkatini çekmeyi başardı.

Doğubayazıt Fenerbahçe Spor Okulu çalıştırıcısı İshak Özbay, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl Doğubayazıt ilçesinde ücretsiz olarak açtığını, spor okulunda 200 genç ve çocuğu sokaklardan alarak sporun faydalarıyla buluşturduğunu söyledi.

Cebrail'in çok özel bir yetenek olduğunu, Fenerbahçe'de başarılı olacağına inandığını ifade eden Özbay, "Iğdır ilinde karşılaştığım Cebrail Akbulut ile 15 gencimizi Fenerbahçe Spor Kulübü elemelerine götürdüm. Cebrail hocalarının gözünü, oyunuyla doldurdu ve birkaç gün önce Cebrail'i İstanbul'a yolcu ettik. Bundan sonra Cebrail, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde top koşturacak. Buna vesile olabildiğim için çok mutluyum" dedi. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Fenerbahçe Spor Kulübü Doğubeyazıt İstanbul Cebrail Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title