Haberler

Fenerbahçe - Monaco Maçının Ardından

Fenerbahçe - Monaco maçının ardındanFenerbahçe Yardımcı Antrenörü Filipe Almeida "Gol yemeden bitirmek istiyorduk ama yapamadık"Pereira'nın isteği yerine geldi"Pereira galibiyetten dolayı memnundu""Yeni gelen oyuncular çok iyi görüntü ortaya koydular"Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim "Sonuçtan memnun değilim""Falcao'nun Beşiktaş'a gitmesini istemem""Gafil avlanmadığımızı düşünüyorum""Fenerbahçe'de dikkatimi çeken çok oyuncu var"UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, evinde karşılaştığı Monaco'yu 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe - Monaco maçının ardından

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Filipe Almeida "Gol yemeden bitirmek istiyorduk ama yapamadık"

Pereira'nın isteği yerine geldi

"Pereira galibiyetten dolayı memnundu"

"Yeni gelen oyuncular çok iyi görüntü ortaya koydular"

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim "Sonuçtan memnun değilim"

"Falcao'nun Beşiktaş'a gitmesini istemem"

"Gafil avlanmadığımızı düşünüyorum"

" Fenerbahçe'de dikkatimi çeken çok oyuncu var"

UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, evinde karşılaştığı Monaco'yu 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısına cezası nedeniyle Pereira'nın yerine yardımcısı Filipe Almeida katıldı. Filipe Almeida, "Gerçekten çok zor bir maçtı. Maç öncesinde de bilincindeydik ama takımımız çok çalıştı, tek hedefimiz galibiyetti. Gol yemeden bitirmek istiyorduk ama yapamadık. Tur hala açık. Her iki tarafa da gidebilir maç. Takımımızı tebrik ediyorum. Şu an için bitmiş bir şey yok dedi.

PEREİRA'NIN İSTEĞİ YERİNE GELDİİ

Oyun yapısı ile ilgili açıklama yapmanın kendisine düşmediğini söyleyen Filipe Almeida, "Hocamız da neden oynamak istediğini dün anlattı. Pereira oyuncuları ile beraber çok çalıştı kısa zamanda, oyuncular da iyi gayret gösterdi. Bu akşam oyuncularımız da hocamızın istediklerini tamı tamına yerine getirdi şeklinde konuştu.

"PEREİRA GALİBİYETTEN DOLAYI MEMNUNDU"

Monaco mücadelesi sonrasında Vitor Pereira ile konuştuğunu ifade eden Almeida, Tabii ki galibiyetten dolayı memnundu. Tebriklerini iletti. Turun hala her iki tarafa gidebileceğini söyledi. Oyunculara tebriklerini iletmemi söyledi. Oyuncularım çok kısa zaman olmasına rağmen harika bir oyun ortaya koydu bugün" diye konuştu.

"YENİ GELEN OYUNCULAR ÇOK İYİ GÖRÜNTÜ ORTAYA KOYDULAR"

Oyuncularda bireyselleşmeyi çok sevmediklerini söyleyen Almeida,"Oyuncular harika bir oyun sergiledi. Diğer yeni gelen oyuncular da çok iyi görüntü ortaya koydular. Hepsi ellerinden geleni yaptılar. Çok ciddi bir maça çıktık bugün. Bugün maksimumlarını vermeye çalıştılar. Taraftarlar için çok çabaladılar. Biz istiyoruz ki bir sonraki maç daha fazla taraftar olsun" dedi.

MONACO TEKNİK DİREKTÖRÜ LEONARDO JARDİM "SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM"

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, alınan sonucun kendileri için iyi olmadığını söyledi.

Dengeli bir maç izlediğini dile getiren Jardim, "İki çok iyi takımın maçıydı. Her bir takım için 3-4 gol fırsatı oldu. Fenerbahçe bugün Monaco'dan daha etkiliydi ve bu yüzden mağlup olduk. Sonuçtan memnun değilim ama bu sadece birinci devre diye düşünüyorum. Monaco'da olacak maçta takımımızı üst tura çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"FALCAO'NUN BEŞİKTAŞ'A GİTMESİNİ İSTEMEM"

Beşiktaş'ın Falcao ile ilgilendiği yönündeki bir soruya Jardim, "Ben olmasın isterim. Bu oyuncuyu çok seviyorum. Falcao çok üst düzey ve kaliteli bir oyuncu. Sadece Türkiye değil İngiltere ve İspanya'dan takımlar istiyor. Benim buna ihtiyacım var bu sezon için" diye cevap verdi.

"GAFİL AVLANMADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Bu mücadelede rakibi tanıdıklarını ve çok fazla seyirci olmadığını söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "O yüzden oyuncularımız da iyi hazırlanmıştı. Gafil avlanmadığımızı düşünüyorum. İlk 5 dakika pres oldu ama sonra düştü. İkinci yarıda da 5-10 dakika oldu sonra geçti. Futbol böyledir aslında" şeklinde cevap verdi.

Türkiye'de oynamayı sevdiğini ve taraftarların çok tutkulu olduklarını dile getiren Jardim, "Şansımız yüzde elli diye düşünüyorum. Şuan bir favori yok. Bakacağız. 90 dakika daha oynayacağız ondan sonra bakacağız.

"FENERBAHÇE'DE DİKKATİMİ ÇEKEN ÇOK OYUNCU VAR"

Fenerbahçe'de dikkatini çeken oyuncular olduğunu aktaran Jardim, "Çok önemli oyuncular var. Fernandao, Emenike, de Souza, Skterl hepsini tanıyoruz biliyoruz çok iyi bir takım ama bizim de oyuncularımız çok kaliteli. Bu yüzden çok dengeli bir maç oldu. İki takım da iyiydi bence" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Leonardo Jardim Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title