Haberler

Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu'nu 4-1 Yendi

Güncelleme:

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. Serkan Çınar'ın yönettiği maçı sarı lacivertli ekip 4-1 kazandı.

GOLLER

Fenerbahçe'nin gollerini 7. ve 9. dakikalarda Volkan Şen, 57'de Fernandao ve 62. dakikada Robin van Persie kaydederken, Mersin İdmanyurdu'nun tek golünü 45+2'de Güven attı.

KANARYA UMUTLU, MERSİN AĞIR YARALI

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 64'e yükseltti ve lider Beşiktaş'la arasındaki puan farkını tekrar 5'e indirdi. Mersin İdmanyurdu ise bu mağlubiyetle 24 puanda kalarak düşme potasının üzerinde 15. sırada bulunan Kayserispor'un 5 puan gerisinde kaldı ve ağır bir yara aldı.





Kaynak: Haberler.com / Spor

Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe Ülker Serkan Çınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

haydar:

ümit özatın başındaki mersinin düşmesini hasretle bekliyorum.

11
3
yanıtYanıtla
1232:

fenerbahce yavas yavas dunya futbol sampiyonluguna yakalasiyor. . . . . . . . . .

1
5
yanıtYanıtla
özfb li:

korkak pereira bu maçada josefle çıkmış. . yuhh yaaa nerdeyse mersinden 2. golü yiyip maçı zora sokacaktı bu kazma hoca. . . 8taş en az 5 puan kaybeder ama fb daha fazla kaybeder bu futbolla fb bşkşehiride gençleride yenemez. . .

1
4
yanıtYanıtla
..:

fenerliler sevinsin iyi ki karsilarinda ilk18 i zar zor cikartan bir Mersin vardi. Gökhan Akkan ne yapsin cocuk 17 yasinda Van Persie ye karsi oynadi , Volkan Sen en rahat macina cikti. Mersin nin kalecisi nin yedigi bir gol konusmaya degmez, Penalti hadi onu da gectim, Fener e bravo Ümit in yönetim ialtinda olan Mersin i yendi.

4
0
yanıtYanıtla
fener kupa mı aldı:

mersinter unitede 4 mu çekmiş benim salak kafam mı algılamadı?

0
2
yanıtYanıtla
Iyi dir:

Fener in gücü sadece cocuklara yetiyor :)

1
0
yanıtYanıtla
BATAKLIK VE AVRUPA MÜZAREKELERİ:

TÜRKİYE AVRUPA UĞRUNA BATAKLIĞA SAPLANDIĞININ FARKINA VARMIŞTIR. . . BU OLAY ASLINDA İYİ BİR OLAY NEDEN. . . ÇÜNKÜ SORUNU ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUZ. . . EVET BURASI BİR BATAKLIK VE BATIYORUZ. . !

0
0
yanıtYanıtla
AhmetMobil-IOS:

Hasan Ali ne yaptı hatırlayan batmı

0
0
yanıtYanıtla
1.KAT ASKER MELEK:

AVRUPA TÜRKİYEYE SÖYLÜYOR. . . BUYRUN GELİN ŞUNLARI TAPIN. . . . ASLA GELMEYİZ OZAMAN GİDİN. . . ASLA GİTMEYİZ. . . O ZAMAN DERDİNİZ BE KARDEŞİM. . . BİZ BU 3 NADDEYİ KABUL ETMİYORUZ. . . EĞER 3 MADDEDE İLERLEME JAYDEDİLİP MÜZAJEREKERE YANSIRSA. . . TÜRKİYE AVRUPA DEFTERİNİ KAPATACAKTIR. . . O ZAMAN KAPADIN NEYİ BEKLİYORSUNUZ. . . 3 MADDE OLMADIMI SİZCE HALA. . . BE DEMEK OLURSA. . . KARDEŞİM. . . OLACAĞIMI KALMIŞ ALLAHINI SEVERSEN YANİ. . !

0
0
yanıtYanıtla
1.KAT ASKER MELEK (DALKAVUK OLMAYAN):

TÜRKİYE CUMHURİTETİ VE DEVLETİ ARTIK YÜZYIL SONRAMI DEYİM YOKSA ANKARA ANLAŞMASINDAN SONRA MI DEYİM YOKSA 99 ADAYLIKTAN SONRA DİYEYİM. . . KABUL ETMEDİĞİ KRİTERLERİ AĞZI İLE SÖYLEME CESARETİNİ GÖSTEREBİLMİŞ VE AVRUPA DEFTERİNİN KAPABABİLECEĞİNİ RESMEN İLAN ETMİŞ BİR DEVLETTİR. . . . HAYRET. . . DEVLETİN VE ASKERİN AĞZI VAR VE KONUŞABİLİYORİMİŞ. . ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title