Haberler

Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sabah saatlerindeki antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından koşu ve koordinasyon çalışması yapan futbolcular, antrenmanı yan top ve şut çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

A Milli Takım'ın Yunanistan ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında forma giyen oyunculardan Ozan Tufan, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Caner Erkin ve Raul Meireles çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00'deki antrenmanla tamamlayacak. Fenerbahçe, bu antrenmanın ardından saat 15.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Adana'ya hareket edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title