Haberler

Fenerbahçe, Mehmet Topal'ı Yeni Sözleşme için İkna Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Mehmet Topal'ı takımda tutmak için oyuncuyla anlaştı.

Şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, gelecek sezonun ilk önemli hamlesini yaptı.

Sarı-Lacivertliler, bu sezon itibariyla sözleşmesi sona erdiği için Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarına giren Mehmet Topal'la yeni kontrat için uzlaştı.

TOPAL İKNA EDİLDİ

Mehmet Topal, daha önce Fenerbahçe'nin teklif ettiği ücreti beğenmemiş, taraflar anlaşamamıştı. Ancak yapılan bu son görüşmenin ardından sorunlar giderildi ve sözleşmenin yenilenmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

KUPA SONRASI İMZA ATILACAK

Tarafların Antalya'da Galatasaray ile oynanacak Türkiye Kupası Finali sonrası sözleşme detaylarını şekillendireceği öğrenildi.

FEDAKARLIK YAPACAK

Yönetimin, özellikle Galatasaray'ın sıcak temasta olduğunu öğrendiği milli futbolcuya bir an önce yeni kontrat imzalatmak istediği belirtilirken, Fenerbahçe'de kalmaya sıcak bakan Mehmet Topal'ın da, yıllık ücretinde belli bir miktarda indirime gitmeyi kabul ettiği ortaya çıktı.

DURSUN ÖZBEK YALANLAMAYINCA...

2012 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen 30 yaşındaki futbolcu ile yeniden anlaşma sağlanacak olması Sarı-Lacivertli taraftarları da oldukça rahatlattı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Lig TV'de Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mehmet Topal'la ilgili gelen soruya ''Susma hakkımı kullanmak istiyorum'' cevabını vermiş ve milli futbolcunun transferine yeşil ışık yakmıştı.

Bu sezon Lig ve tüm organizasyonlarda 52 maçta forma giyen milli futbolcu, takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alıyor.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

anti ts:

2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe

13
7
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

2010 - 2011 yılı şampiyonu elbetteki Trabzon spordur.

5
3
yanıtYanıtla
beter ol ve haddini bil ts:

Atın şu yaratıkları Türk liginden. . . Türk Boyları ile uzaktan, yakından alakası olmiyan asimilelerinin işi nee Türk liginde. . . Tarihtenten beri ortalığı karıştırmak onla bunla kumpaslık güdüp Türk halkının huzurunu kaçırmak. . . boşuna dörtte üçünün kellesini uçurmadık bunların. . . !!!

2
1
yanıtYanıtla
Turkiye:

Bu yaziyi yazan Hainin ta kendisidir Futbool ile Laz kardeslerimize hakaret eden bu hain derhal yargilanmali Lutfen bu isin yolunu yordamini bilen bir kisi bunu yargiya tasimali.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title