Haberler

Fenerbahçe Marsilya'yı 3-1 Yendi

Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, özel maçta Marsilya'yı 3-1 mağlup etti.

Sarı Kanarya, Shakhtar Donetsk maçı öncesi çıktığı son provada Marsilya'ya da diz çötürdü.

Afyonkarahisar'da düzenlenen Afyon Futbol Fest 2015 Turnuvası'nda Marsilya ile karşılaşan Fenerbahçe, Fransız devini 3-1 mağlup etti.

PERDEYİ DIEGO AÇTI

Maçın henüz 15. dakikasında Diego'nun jeneriklik frikik golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, 35. dakikada Moussa Sow'un kafa golüyle 2-0'ı yakaladı.

FERNANDAO FARKI 3'E ÇIKARDI

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Sarı Kanarya, 2. yarıda da hız kesmedi. 60. dakikada savunmanın arkasına iyi sarkan Fernandao, skoru 3-0'a getirdi.

Marsilya'nın tek sayısı 68. dakikada Florian Thauvin'den gelirken karşılaşma da Fenerbahçe'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, 28 Temmuz Salı günü Shakhtar Donetsk'i konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Shakhtar Donetsk Fenerbahçe Marsilya Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

Adınızı Yazın:

xabi alonso, nani, rvp, fernandao takım yıldızlar topluluğu oldu takımmı değiştirsem ne :D

616
4
yanıtYanıtla
genc fb:

fenerbahcemizi yurekten tebrik ediyorum. salatasarayli arkadaslar onumuzdeki yillar kupa beklemeyin salata yetistirin tutlayip yersiniz

39
23
yanıtYanıtla
Emre:

Son Kurban Kadıköy''de cincon Olacak

46
8
yanıtYanıtla
asabii:

gs li olarak şunu söylemek isterim inşallah şampiyonlar liginde iyi yerlere gelirler şimdiden başarılar diliyorum

45
4
yanıtYanıtla
GSS:

valla fener geleni yeniyor gideni yeniyor. ama inşallah şaktar donetkse yenilirde bu galibiyetleri hazırlık maçlarıyla kalır.

2
44
yanıtYanıtla
halil:

Ben bir bjk taraftarı olarak fenerin cincondan ustun olduğunu söyleyebilirim. Geçtiğimiz yıl cinconun şampiyon olmasının sebebi açık ve net anadolu takımlarının fenerle oynarken hirs yaptığını , Cinconlar oynarken de kız gibi top oynadığını herkes biliyor. Biz bile cincondan iyiydik aradaki fark bjk de sonuç yoktur. Bu arada muslera faktörü de önemli musleranin hakkını yemeyelim ve geri kalan cinconlu topcular bana gore berbat... Fenerin şampiyonluğunu emre ve volkan bozdu. Bence volkanda gutmeliydi. Trabzon ise tamamen boş takım sadece ses var görüntü yok.

23
11
yanıtYanıtla
Ahmet:

oglum caner hemen istanbula gel asena kayip

10
20
yanıtYanıtla
....:

Takim umut verior

22
1
yanıtYanıtla
Cimbomlu Bayram:

xabi alonso, rvp, nani, fernandao tam bir yıldızlar topluluğu galatasaraylılar kusura bakmayın podolskiyle modolskiyle olacak iş değil ben takımımı değiştiriyorum elveda cim bom bom :(

12
11
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Arkadaslar kendinizi kandirmayin orta saha yok defans es o es Marsilya kotuydu, boyle Shachtere karsi oynarsak oyarlar bizi hic sansimiz yok orta saha cabuk oynamasi lazim hucum cok onde kaliyor defansa yardim yok insallah yanilirim cunku Shachter oturmus bir takim varimizi yokumuzu bu maca vermememiz lazim

11
12
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title