Haberler

Fenerbahçe, Maicon İçin Alves ile 7 Milyon Euro Teklif Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, Porto'nun Brezilyalı stoperi için kesenin ağzını açtı. Sarı-Lacivertliler Maicon için 7 milyon Euro ile birlikte Alves'i teklif etti.

Fenerbahçe'nin alarm verdiği bölge olan stoper mevkisi için Sarı- Lacivertli yönetimin çalışmaları sürüyor.

Bu bölgede istenilen verimi alamayan Fenerbahçe, Portekiz basınına göre Porto'nun 27 yaşındaki Brezilyalı stoperi Maicon'u transfer etmek istiyor.

PİYASA DEĞERİ 11 MİLYON EURO

Takvim'in haberine göre; Piyasadaki tahmini bonservis ücreti 11 milyon Euro olan Maicon için Fenerbahçe'nin de teklifi yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Fener yönetiminin 7 milyon Euro ile birlikte Alves'i teklif ettiği bildirildi. Sezon başında da Fenerbahçe'nin gündeminde olan Maicon, devre arasında Sarı-Lacivertli formayı giyebilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Porto Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

MerhabaMobil-ANDROID:

iyi olur. defansa çözüm şart.

28
3
yanıtYanıtla
deli kasap:

eninde sonunda vatan partisi.

0
15
yanıtYanıtla
ANTİ FB:

GENE MAĞLUBİYET YİNE HÜSRAN HEMEN TRANSFERE SALDIRSEN BÜYÜK BAŞKAN AZİZE BAŞKAN AHAHAHAHAHA İHİHİHİHİ BARCELONALILARA FB FORMASI GİYDİRSEN SEN FBnin BAŞINDA OLDUĞUN SÜRECE HÜSRAAAANNNNN HÜSRAAAAAANNNNNNNN

2
0
yanıtYanıtla
oğuz:

takım hergün ilerleme gösteriyor. stoperler hariç. 3 maçta 8 gol yedik. hiç olmazsa bu alves ve kjaere ne yapmaları gerektiğini anlatması lazım pereiranın

1
0
yanıtYanıtla
tatar:

perera defol git ya ne yüzsüz adam bu ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title