Haberler

Fenerbahçe'de Bütçe Oy Birliği İbra Edildi

Güncelleme:

Fenerbahçe 2014 yılı bütçesi 217 milyon 650 bin lira olarak oy birliğiyle kongre üyeleri tarafından kabul edildi.

Fenerbahçe Kulübü'nün 2013 yılı olağan mali genel kurulu sona erdi.

Mali genel kurulda görüşülen 2014 yılı bütçesi oya sunuldu. 217 milyon 650 bin liralık bütçe oy birliğiyle kabul edildi. Ardından kulüp için gerekli görülen her türlü gayrimenkul yatırımlarının yapılması, gayrimenkul satın alınması, satılması, satın alma için her türlü kredinin temini, buna ilişkin işlemlerin ifası, ipotek, intifa, irtifak hakkı ve yasalarda belirlenmiş her türlü ayni hak tesisi ile şirketler, ticari işletmeler kurulması, kurulmuş şirketlere ortak olunması, gayrimenkul yatırım ortaklıklarının kurulması hususlarında Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda görüşülen ve karara bağlanan diğer maddeler ise şöyle:

"İstanbul İli, Tuzla İlçesi Tepeören köyünde kain G22A08A3A pafta, 7065 ada 2 parsel no'lu taşınmaz üzerinde kurulu bulunan Mıllenıum Park Sitesi'nde A-43, B-50, B-51, B-55, A-38-40-41 ve 42 bağımsız bölüm numaralı Kulübümüz adına kayıtlı 8 adet villanın Sn.Aziz Yıldırım (Sn.Başkan'ın 22/29 Mayıs 2010 tarihli Olağan Mali Genel Kurul Toplantısındaki taahhüdü gereğince) veya 3.şahıslara satılıp satılmaması konusunda Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi, oy birliğiyle kabul edildi.

Mülkiyeti hazineye ait Düzce, Kaynaşlı Bıçkıyanı köyünde bulunan 675 parsel no.lu taşınmaz üzerinde kurulu bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'nin hazineden satın alınması, kiralanması, irtifak hakkı ve diğer ayni hakların tesisi konusunda Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi; mülkiyeti hazineye ait, halen Kenan Evren Anadolu Lisesi'nin bulunduğu Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kain 97 pafta, 1133 Ada, 11 ve 12 parsel sayılı taşınmaz üzerinde, Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek projenin uygulanması konusunda Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi; mülkiyeti hazineye ait İstanbul, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı Mahallesi'nde kain 26.538.75 m2 yüzölçümlü üzerinde Fenerbahçe Koleji'nin kurulu bulunduğu arsanın satın alınması ve ayni hak tesisi konusunda Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi maddeleri de oy birliğiyle kabul edildi."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

shumiaybuce78@hotmail.com:

rakiplerimiz bundan korkuyor zaten... Diğer pislikler de büyüyen ve değer kazanan Fenerbahçe Spor Klubünü ele geçirmeyi planlıyor... Türk futbolunda ve diğer spor dallarında bir dolandırıcı varsa; o,kesinlikle aziz yıldırım değildir...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title