Haberler

Fenerbahçe'den Saadettin Saran'a Sert Tepki

Güncelleme:

F.Bahçe Kulübü, eski yönetici Sadettin Saran'ın "Fenerbahçe şike yapmıştır" sözlerine "Şike yaptığımızı söyleyen zat hangi yüzle aday olacak" şeklinde sert cevap verdi.

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli eski yönetici Sadettin Saran'ın dün Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ndeki bir söyleşide başkan adayı olabileceği yönünde kullandığı ifadeler üzerine, sert bir açıklama yayımladı.

"YASA DIŞI BİR FAALİYET İÇİNDE OLMADIK"

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Saadettin Saran'ın sözlerinin dikkatle takip edildiği belirtilerek, şöyle denildi: "Fenerbahçe Kulübü, 3 Temmuz 2011 tarihinden bugüne kadar asla yasa dışı bir faaliyet içerisinde olmadığını üstüne basa basa her platformda bildirmiş ve bu konuda başının ne kadar dik olduğunu tüm kamuoyuna göstermiştir.

"HANGİ YÜZLE ADAY OLACAK?"

Hal böyle iken ve üstelik yeniden yargılanma süreci yaşanmaktayken, 25 milyon Fenerbahçe taraftarının aksine, Fenerbahçe'nin şike yaptığını söyleyen bir zatın, Fenerbahçe başkanlığı gibi kutsal bir göreve hangi yüzle aday olacağını kamuoyunun takdir ve değerlendirmelerine bırakıyoruz."

SAADETTİN SARAN NE DEMİŞTİ?

Saran, dün yapılan söyleşide "Fenerbahçe'nin sahibi genel kurul. Önemli olan onların kararı. Gördüğüm kadarıyla şimdilik bir teveccüh var. O da devam ettiği ve Aziz Bey'in itirazları bittiği zaman inşallah aday olacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Bülent Ecevit Üniversitesi Saadettin Saran Zonguldak Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

AZİZ BAHÇE:

Sadettin Saran, ''Fenerbahçemize'' asla başkan olamaz, çünkü şikeyle ilgili Uefa Cas ve mahkemelerin tespitini ve herkesin bildiği gerçekleri söylüyor. Anlaşılan Fenerde doğru söyleyenler kovuluyor. Bakın Volkan ve Emre nasıl el üstünde tutulup, Aziz Yıldırım nasıl tekrar başkan seçiliyor. Neden? Fenere zarar verdikleri için!!

1
2
yanıtYanıtla
Kagan GUNDUZMobil-IOS:

Sn. Saran, Bu "Makyavelist" yaklasimin nedeni ile baskan olsan da gercek FB'li olamayacaksin. FB sevgisi tum "cikarlardan" daha ustun bir duygudur cunku !!!

0
3
yanıtYanıtla
Can:

Parallel yapi yine is basinda :))))

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title