Haberler

Fenerbahçe Kritik Deplasmanda

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin lideri Fenerbahçe, 22. haftanın kapanış maçında Sanica Boru Elazığspora konuk olacak.

Fenerbahçe Elazığ'da 17 kişi

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, 22. Haftanın son maçında Elazığ'da sahne alacak. Sarı-lacivertliler kapanış maçında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'la kozlarını paylaşacak.

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak mücadelede Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ile Kemal Yılmaz yapacak.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Sow, Webo, Alves ve Serdar Kesimal ile cezalı olan Egemen Korkmaz ve Emre Belözoğlu, Elazığspor maçında forma giyemeyecek.

Sekizinci randevu

Fenerbahçe ile Elazığspor, bu akşam Süper Lig'de 8. kez karşılaşacak.

İki ekip, Elazığspor'un Süper Lig'de yer aldığı 2002-2003, 2003-2004, 2012-2013 ve bu sezon birbirlerine rakip oldu. Geride kalan yedi maçtan dördünü Fenerbahçe kazanırken, üçü berabere bitti, Elazığspor galibiyet alamadı.

Fenerbahçe'nin toplam 22 golüne, Elazığspor 9 golle yanıt verdi.

Taraflar arasındaki yedi maçta sporseverler toplam 31 gol seyrederken, Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 7-1'lik sonuçla Elazığspor karşısında aldı. Bu sonuç, Elazığspor'un da Süper Lig'deki en farklı skorlu yenilgisi olarak kayıtlara geçti.

"Haklı olduğumuz ortaya çıktı"

Fenerbahçe farkı altıya çıkarmak istiyor

Galatasaray'ın derbi maçta Beşiktaş'ı 1-0 yenerek 44 puanla ikinci sıraya yerleşmesinin ardından haftaya 47 puanla lider giren sarı-lacivertliler, Elazığ deplasmanından alacağı üç puanla farkı yeniden altıya çıkarmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son üç deplasmanda puan alamayan Fenerbahçe, Elazığspor maçını kazanarak, deplasmanda stresine de son vermeyi amaçlıyor.

Caner ve Emenike takıma dönüyor

Sarı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Caner Erkin, Elazığspor karşısında ilk 11'de forma giyecek.

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta sakatlanan ve Eskişehirspor, Sivasspor maçında kadroda yer almayan, Kasımpaşa maçında ise tam hazır olmadığı için yedek soyunan Emenike'nin de ilk 11'de olması bekleniyor.

Hafta içinde sakatlıkları bulunan ancak son antrenmanlarda takımla çalışan Cristian, Meireles ve Gökhan Gönül de Elazığspor maçında oynayabilecek.

İki oyuncu ceza sınırında

Fenerbahçe'de Elazığspor maçında forma giyebilecek futbolculardan ikisi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Mehmet Topal ve Emenike bu akşam oynayıp, birer sarı kart görmeleri durumunda 23. haftada Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Hüseyin Göçek Elazığspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title