Haberler

Fenerbahçe Kongresinde Oy Verme İşlemi Başladı

Güncelleme:

Genelkurmay eski başkanı Başbuğ, oy kullandıktan sonra "Yıldırım'a verdiğiniz oy, aynı zamanda Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara, kumpaslara karşı isyanın ifadesidir." dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, aidatlarını yatırıp oy verme yetkisine sahip 16834 üye toplam 21 sandıkta saat 17.00'ye kadar oy kullanacak. Genel kurul üyeleri Aziz Yıldırım için sarı, Hulusi Belgü için mavi renkte basılan oy pusulalarını kullanacak. Başlama saati itibarıyla üyelerin kongreye büyük ilgi gösterdiği görülürken, kongre üyeleri başlama saatinden önce sandıkların önünde kuyruklar oluşturdu.

"ARTIK YETER, FENERBAHÇE ÜZERİNDEN ELİNİZİ ÇEKİNİZ"

Fenerbahçe kongre üyesi olan ve Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulunda oy kullanan Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Aziz Yıldırım'a verilen oyların, aynı zamanda Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara, kumpaslara karşı bir isyanın göstergesi olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nde bugün yapılan başkanlık seçiminin özel bir anlamı olduğunu ve ilk defa oy kullandığını belirten Başbuğ, "Hayatımda ilk defa Fenerbahçe Kulübü'nün seçiminde oy kullandım. Fenerbahçe Kulübü'ne uzun yıllardır hizmet veren Aziz Yıldırım'a verdiğiniz oy, aynı zamanda Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara, kumpaslara karşı bir isyanın ifadesidir. Aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü'ne karşı sürülmek istenen lekeye karşı isyandır. Fenerbahçe Kulübü'nün bu süreçten alnı açık bir şekilde çıkacağına inanıyorum. Bu seçimin gerçekten Fenerbahçe Kulübü'nün tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söylüyorum. Artık yeter! Fenerbahçe üzerinden elinizi çekiniz. Bu yüce kulüp bu yapılanları hak etmedi." ifadelerini kullandı.

"SİLAHLI SALDIRI ORGANİZE BİR OLAY"

Fenerbahçe'nin futbol takımına yapılan silahlı saldırı ve takımın sezon değerlendirmesini de yapan Başbuğ, "Takımın otobüsüne Çaykur Rizespor maçı dönüşü yapılan silahlı saldırı organize yapılan bir iş. Sonra ne oldu, bu olay unutuldu mu? Bence, bu olay bir iki kişinin yaptığı bir olay değil. Organize bir olay. Türk futboluna vurulan bir leke. Bu lekenin temizlenmesi lazım. Kimler yaptı bunu, neden yaptı? Bu olayın futbolcuların üzerinde etkisi oldu, belki alınan sonuçta bu da etkili oldu. Bu sene alınan derecenin önemi yok. Bu olayın üzerinde durulmaması çok önemli bir olay. Bu konuyu canlı tutalım. Gerçeklerin mutlaka ortaya çıkartılmasını istiyorum." şeklinde konuştu.

Bu arada bir önceki Fenerbahçe Kongresi'nde başkan adayı olan Mehmet Ali Aydınlar da kongreye gelerek oyunu kullandı. Aydınlar oy verme işleminin ardından Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım İlker Başbuğ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (28)

DEVLET BAHCELI ASKERLIGINI BEDELLI YAPMISmobilWeb@haberler.com:

Kürtler dun kazlicesme mitinginde turk bayragi sallayarak kardesimiz oldugunu gosterdi. Zulmeden bir turk olarak utandim. Allah gunahlarimi afferder insallah.

8
28
yanıtYanıtla
urfamobilWeb@haberler.com:

Rte den iyisi yok türkiyenin atası rte

11
17
yanıtYanıtla
boş iş:

şimdi koca eski genelkurmay başkanının edeceği sözlermi bunlar fenere ne haksızlığı yapılmış tüm dünyada tescillenmedimi fenerin şikeci olduğu bırakın bu işleri

12
15
yanıtYanıtla
TÜRKİYEM:

ali koçta paralelle iş birliği yapıyor. geiz parkında gördük koçları

14
10
yanıtYanıtla
mali..mobilWeb@haberler.com:

Tek yol ALİ KOÇ gerisi dro vıro..

14
7
yanıtYanıtla
Stuttgart Mobil-IOS:

Darbeciler hirsizlar bulusmus

11
9
yanıtYanıtla
zazmenmobilWeb@haberler.com:

şikeci galata

8
9
yanıtYanıtla
ttMobil-ANDROID:

sen git ağlama duvarinda ağla

9
7
yanıtYanıtla
Serie ruzgarmobilWeb@haberler.com:

Sen emekli askersin haddini bil asker askerdir o kadar

9
7
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Şikecinin şahidi darbeci. . hah ha.

4
12
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title