Haberler

Fenerbahçe Kayserispor'u 1-0 Yendi

Güncelleme:

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor'u 1-0 yenerek zirveyi tekrar ele geçirdi.

Karşılaşmaya üstün başlayan taraf beklendiği gibi Fenerbahçe'ydi. Rakibine hiç fırsat vermeyen sarı lacivertliler, Kayseri defansını aşmakta zorlandı. Önemli fırsatlarda da sahneye çıkan Ahamada oldu.

MABIALA KIZARDI

İlk yarının son anlarında maçın kaderini etkileyen pozisyonlardan biri oldu. Sol taraftan kazandığı taç atışını hızlı kullanan Fenerbahçe'de Fernandao, Mabiala'yla girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Maçın hakemi, Mabiala'yı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Aynı anda yedek kulübesinde Kayacan da kırmızı kart gördü.

VAN PERSIE AĞLARI SARSTI

İkinci yarıya fırtına gibi giren Fenerbahçe, 50. dakikada golü buldu. Hasan'ın ortasına ayak koyan 2. yarıda oyuna giren van Persie oldu.

3 haftalık gol orucunu bozan Hollandalı yıldız takımını öne geçirdi. Golden 2 dakika sonra Fenerbahçe bir de penaltı kazandı. Atışı kullanan Fernandao, Türkiye kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı ve farkı ikiye çıkarma şansını tepmiş oldu.

FENERBAHÇE MAÇ FAZLASIYLA LİDER

Karşılaşmanın kalan bölümünde Fenerbahçe baskısı gol getirmedi ve karşılaşma 1-0 sona erdi. Üstüste 3. galibiyetini alan sarı lacivertliler, 59 puanla tekrar liderliğe yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

futbol:

Mac konusulacak aksam degil. Geri kalmislik ve cehaletin oldugu islam ulkeleri Afganistan, Pakistan, irak, Libya, Suriye gibi olduk. Uyan artik hey halkim.

3
2
yanıtYanıtla
yazık edildi güzelim yurdumuza:

Memleket yangın yeri birileri top peşinde, değermi giden canlara .

1
2
yanıtYanıtla
Hakem:

Üc puan Hakemden, kimse kimseyi kandirmasin. Kayserispor 0 -Hakem 1. Hakemin tek bir Fener formasi giymedigi kaldi. Ayip bu kadar da olmaz.

2
1
yanıtYanıtla
BJK:

Satılmış Hakem, Satılmış Federasyon, Bjk Düşmanı Hainler. Bu sahtekarlıklar sayesinde futbolu bitirme noktasına getirdiniz.

2
0
yanıtYanıtla
Fenerbahçem:

Bir Fenerbahçeli olarak utandım ve iğreniyorum bu hakem kararlarından. Böyle şampiyonluk istemiyoruz. Lanet olsun bu hakem desteğine.

1
1
yanıtYanıtla
konyalı fb li:

yendik iyi güzel ama hiç sevinemedim. . . bu ts yalakası gayseriyi ezmeliydik en az 5 atmalıydık. . ribas meireles josef bunlar koff yaa. . inan m. topuz uygar bunlardan kat kat iyi. . . alper banko oynamalı d. ribas her topu ezdi. . .

1
1
yanıtYanıtla
NANİMobil-ANDROID:

KALECİLERİ GÜNÜNDE BİR MAÇ ÇIKARDI..MAÇIN ADAMIDIR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title