Haberler

Fenerbahçe Kafilesi, Başakşehir Stadyumu'na Polis Yüzünden Geç Ulaştı

Güncelleme:

Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maç için Fatih Terim Stadı'na ulaşmaya çalışan Fenerbahçe kafilesi, polisin yanlış yönlendirmesi sebebiyle stadyuma geç ulaştı.

Fenerbahçe'nin bugün saat 20.00'de Medipol Başakşehir ile deplasmanda yapacağı maç öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Sarı-Lacivertli kafileyi taşıyan otobüs yanlış yola girdiği için uzunca bir süre maçın oynanacağı Başakşehir Fatih Terim Stadı'na ulaşamadı.

POLİS YANLIŞ YOLA GİRDİ

Saat 17.30'da Samandıra Can Bartu Tesisleri'nden yola çıkan Fenerbahçe kafilesi, Başakşehir Fatih Terim Stadı'na bir türlü ulaşamazken, bunun sebebinin kafileyi korumakla görevli olan polis arabalarının sapağı kaçırması ve yanlış yola girmesi olduğu öğrenildi. Maçın başlamasını bir buçuk saatten az bir süre kalmasına rağmen Sarı Lacivertli futbolcular bir türlü Başakşehir Fatih Terim Stadı'na beklenenden çok daha geç bir saatte ulaştı.

1 SAAT 15 DAKİKADA GİTTİLER!

Saat 17.30'da Can Bartu Tesisleri'nden çıkan Fenerbahçe kafilesi, saat 18.45'te Başakşehir Fatih Terim Stadı'na ulaştı.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Can Bartu Tesisleri Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

cerkes:

vah vah ne kadar da uzulduk ( beşiktaş ulannn)

3
0
yanıtYanıtla
Sendai:

Baş ağrısının 1001 nedeni vardır. Hepsi bir hastalığı işaret eder. Beyin kendi ağrısını hissetmez. Maç bitince devam edecek mi bakalım.

2
0
yanıtYanıtla
HALK..:

polis yolu nasıl karıştırır yahu çok komik şu hükümet polis ancak talimatla yol değiştirir beyler bunaltmak istemişler feneri belliki. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title