Haberler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'na Yeni Sponsor

FENERBAHÇE Kadın Basketbol Takımı, forma sırt sponsorluğu için Akasya Alışveriş Merkezi ile sözleşme imzaladı.

FENERBAHÇE Kadın Basketbol Takımı, forma sırt sponsorluğu için Akasya Alışveriş Merkezi ile sözleşme imzaladı.

Ülker Stadı'nda yapılan sponsorluk anlaşmasının tanıtımına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Mahmut Uslu, Mehmet Selim Kosif, Ali Cenk Başak, Salih Ozan Balaban, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı

Menajeri Didem Akın ve başantrenörü George Dikeoulakos, sarı-lacivertli oyuncular ve Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy katıldı.

Salih Ozan Balaban, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın hep önemli başarılara imza attığını belirterek, "Amatör şubelerimize baktığınız zaman binlerce lisanslı oyuncusu, hem Avrupa hem de dünya çapında kazandığı kupaları ve olimpiyatlara yolladığı oyuncularıyla Fenerbahçe, bugün Türkiye'nin en önemli spor kuruluşlarından bir tanesi, Türkiye'nin en büyük kulübü. Ancak gelirleri çok düşük olan amatör şubelerde böyle başarılı olmak için hakikaten cesaret, emek ve özveri gerekiyor. O yüzden 20 yıldır bize bu imkanı ve vizyonu veren, bu cesareti veren Sayın Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Kadın Basketbol Takımımıza gelince; geçen sene almadığımız kupa kalmadı. Kızlarımız sağ olsunlar çok emek sarf ediyorlar. Geçen sene ezeli rakibimizi 6 maçın altısında da yenerek daha anlamlı bir sezonu kapadık. Akasya Grubu sağ olsun Sayın Raif Dinçkök ve ailesi, Dinçkök Şirketleri bize her zaman destek oldular. Bugün de bu beraberliğin devamı olan bu seneki forma sırt sponsorluğu anlaşması için buradayız" dedi.

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy ise, "Bu birliktelik bizlere mutluluk ve heyecanın ötesinde çok büyük bir gurur veriyor. Türkiye'de kadın basketbol denince akla gelen ilk takım olan Fenerbahçe'yle bir kez daha önemli başarılara imza atacağı 2016-2017 sezonunda birlikte olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Akiş GYO, Akkök Holding'in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki deneyim ve uzmanlığını farklı projelerle değerlendirmek amacıyla kuruldu. Akiş GYO'nun ortaklıklarından olduğu Akasya, keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam alanları, açık havanın tadını çıkarmak için tasarlanmış birçok keyifli meydanı ve ulaşım kolaylığı ile hem Anadolu Yakası'nın hem de İstanbul'un en önemli projelerinden biri olma durumunu sürdürüyor. Her yeni günde ziyaretçilerine daha fazlasını vaat eden bir yaşam alanı olan Akasya'nın başarısı bugüne dek aldığı ödüllerle de kanıtlandı. Ulusal ve uluslararası alanlarda aldığı 70'in üzerinde ödül ve 2015 yılında aldığımız Uluslar arası Alışveriş Konseyi tarafından verilen Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi ödülü Akasya'nın başarısını perçinledi. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, ilk Türkiye şampiyonluğu elde ettiği 1999 yılından itibaren 18 yılda kazandığı 12 şampiyonluk, 11 Türkiye Kupası, 11 Cumhurbaşkanlığı Kupası, geçtiğimiz yılın Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonluğu, Avrupa'da elde ettiği başarılarla hem Türk Kadın Basketbolu'nun takımı hem de Türk kadın basketbolunda önemli bir kilometre taşıdır" diye konuştu.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos ile oyuncular Birsel Vardarlı, Sandrine Gruda ve Pelin Bilgiç de Akasya Alışveriş Merkezi'nin verdiği sponsorluk desteğinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Mahmut Uslu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title