Haberler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Abdullah Gül Üni.'ye 62-56 Yenildi

Güncelleme:

TKBL Spor Toto Play-Off yarı final maçında Fenerbahçe, Abdullah Gül Üniversitesi'ne 62-56 yenildi ve 12 yıl sonra finale çıkma şansını kaybetti.

Türkiye Kadın Basketbol Ligi Spor Toto play-off yarı final ikinci maçında Abdullah Gül Üniversitesi, deplasmanda Fenerbahçe'yi 62-56 yenerek seriyi 3-0 kazandı ve finale yükseldi.

Abdullah Gül Üniversitesi, yarı finalin diğer serisinde Adana ASKİ'yi 3-0'la geçen Galatasaray Odeabank ile finalde karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE ELENDİ

Fenerbahçe, başarısız sonuçlar nedeniyle görevine son verilen Polonyalı başantrenör Jacek Winnicki'nin yerine göreve getirilen yardımcı antrenör Erman Okerman yönetiminde çıktığı karşılaşamadan mağlubiyetle ayrılarak, elendi.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bazı yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

12 YIL SONRA FİNALE ÇIKAMADILAR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi yarı finalinde Abdullah Gül Üniversitesi ile oynadığı seriyi 3-0 kaybederek elenen Fenerbahçe, 12 yıl sonra finale çıkamadı. Abdullah Gül Üniversitesi ise tarihinde ilk kez finale yükselme başarısı gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdullah Gül Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

PsikologmobilWeb@haberler.com:

On iki yıl yeter.Bir de Abdullah Gül Türkiyede bir iz birakamadi.En azından biraz hatırlanır üniversite adıyla.

15
2
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.com:

Lan hırsızlar 14 sayı ney lan tüfek numarasımı bu nasıl bir skor böyle,insan yazarken yoruluyo koskoca 14 yaz yaz bitmiyor ezikler sizi

4
6
yanıtYanıtla
GAYET GÜZEL:

Gayet güzel olmuş, işte büyük takım. Bir yener, bir yenilir. . A. Gül üniversitesi kim, fenevbahçe kim. Şikeci kulübün takımı işte. . İyi olmuş ellerine sağlık Üniversite takımının. .

4
3
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Antoni Quinlediler sarı melekleri

0
6
yanıtYanıtla
KARKOKUSU:

avrupa kupalarından 2 malübüyet 4 olması tk bozdu ondan sonra galibiyeti yok tk yenilenmeli galibiyete doymuş tk en büyük sorun yabancılar son maçlarda yoktu. . . .

5
0
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Biz bu seriyi 2. maçta son periyoda 14 sayı önde girip maçı 3 sayı farkla kaybederek vermiştik. . . 25-8 son periyotta adeta çarpıldık. . . Geçen seneki kadroyu elide tutmayıp kadoryu değiştirirsen böyle olur. . . Bu sene şampiyon olacağımızı hiç sanmıyordum o inanç takımda yoktu. . . Tina Charles ve Zealous dışında tüm yabancılarım yollamak lazım

4
0
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Böyle muhalefet oldukça daha çoook yenilir bu takım

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title