Haberler

Fenerbahçe, İzmir'e Geldi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. haftası erteleme maçında bu akşam PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, İzmir'e geldi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. haftası erteleme maçında bu akşam PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, İzmir'e geldi.

Adnan Menderes Havalimanı'nda takımı karşılayan sarı lacivert taraftarlar, teknik direktör İsmail Kartal ve oyunculara sevgi gösterisinde bulundu.

Fenerbahçeli futbolculardan Emre Belözoğlu ve Bekir İrtegün, kendilerini karşılayan taraftarların formalarını, kaşkollarını imzaladı, hatıra fotoğrafı çektirdi

Sarı-lacivertlilerin Altınordu kadrosunda, Antalya kampına katılan bütün futbolcularla İstanbul'dan gelen Aziz Ceylan ve Caner Koca yer aldı.

30 Aralık'ta oynanması gereken Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'ndaki Altınordu-Fenerbahçe maçı, İzmir Atatürk Stadı zeminin kuvvetli yağış sonrası bozulması sonucu iptal edilmişti. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Fenerbahçe Altınordu İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title