Haberler

Fenerbahçe İstanbul'da

Başkan Aziz Yıldırım ve taraftarlar takımı karşıladı Takım otobüsüne pankart Boyun eğmek yok Deplasmanda Rizespor ile oynadıktan sonra Trabzon Havalimanı'a dönüş yolunda saldırıya uğrayan Fenerbahçe Futbol Takımı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi.

Başkan Aziz Yıldırım ve taraftarlar takımı karşıladı

Takım otobüsüne pankart Boyun eğmek yok

Deplasmanda Rizespor ile oynadıktan sonra Trabzon Havalimanı'a dönüş yolunda saldırıya uğrayan Fenerbahçe Futbol Takımı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Havalimanında bekleyen yaklaşık 500 sarı lacivertli taraftar takımlarına uğradığı saldıradan sonra destek oldu.

TRABZONSPOR VE HACIOSMANOĞLU'NA TEPKİ BÜYÜK

Sarı lacivertli kafilenin uğradığı saldırıda Trabzon, Trabzonspor ve başkanı Hacıosmanoğlu'nun sorumlu olduğuna inanan Fenerbahçeli taraftarlar bordo mavili kulübe başkanına büyük tepki gösterip, küfürlü slogan attılar. Yoğun ilgiden takım otobüsü havalimanından 20 dakikada ayrılabildi.

AZİZ YILDIRIM VE EMRE BELÖZOĞLU BERABER VE EN SON HAVALİMANINDAN ÇIKTILAR

Başkan Aziz Yıldırım ve kaptan Emre Belözoğlu kafile tamamen otobüse bindikten sonra, beraber havalimanından çıktılar. Emre Belözoğlu takım otobüsüne binerken Aziz Yıldırım kendi aracı ile Sabiha Gökçen'den ayrıldı.

YOL BOYUNCA TARAFTARLAR OTOBÜSE EŞLİK ETTİ

Takım otobüsünün Sabiha Gökçen'den Samandıra Tesisleri'ne yolculuğunda taraftarlar yol boyunca otobüse eşlik etti...

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sabiha Gökçen Aziz Yıldırım Fenerbahçe Rizespor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title