Haberler

    Fenerbahçe İlk Kez Bu Kadar Baskı Yaptı"

    Bir dönem Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yapan Beşiktaş'ın eski sportif direktörü Önder Özen, Fenerbahçe-Sivasspor maçını değerlendirdi.

    Özen'in Habertürk'teki yazısından dikkat çeken satırlar şu şekilde;

    "İki önemli farkın altını çizebiliriz. İlki Fenerbahçe’nin oyun hafızasında çok taze duran önde baskı. Bunu bu sezon ilk kez gördük. Ev sahibi takım özellikle rakip yarı alanda topu kaybettiği anda başladı baskısına. İyidir bu. Bu baskı Sivasspor’un çabuk çıkmasını engelledi. Böylelikle ilk yarı boyunca kontra şansı vermedi rakibine. Ayrıca atak devamlılığı sağladı. Yine alışık olmadığımız biçimde ikili mücadeleler izledik. Büyük çoğunluğu Sivas yarı alanında ve Sivas takımı top kullanırken gerçekleşti. İlk yarıdaki faul noktalarına baktığımızda Fenerbahçe’nin farklı bir oyun oynamaya çalıştığını rahatlıkla görebiliriz. Bu yarıda belki üretken değildi ama 3 gol attı ev sahibi takım. Caner ve Kuyt’ın hatalı geri pasları sonucu iki fırsat verdi rakibine. Birinde de golü yedi. Özetlersek; top kullanırken vasat, top rakipteyken çok iyi oynayan bir Fenerbahçe izledik diyebiliriz. İkinci yarı topla daha iyi bir Fenerbahçe izledik. Farkı artırmak isteyen, gol arzusu yüksek bir takım vardı sahada. Sivas takımı 4-5 eksikle gelmişti Kadıköy’e. Toplamda sadece 4 dakika skoru dengede tutabildiler. Güçlü bir psikolojiye sahip olmayan rakibe karşı skor olarak önde oynamak çok sayıda avantaj getirir. Bu avantajlardan yararlanmasını bildi Fenerbahçe. Bu yarıda tek golde kalsa da çok fırsat yakaladığını gördük. Gökhan Gönül’ün gol arzusu dikkat çekti. 3 kez gole yaklaştı deneyimli sağbek. Sonuçta uzun süre sonra rahat bir galibiyet aldı ev sahibi takım. İkinci yarıda rakibine fırsatlar vermiş olsa da başarılı bir akşamdı diyebiliriz. Sow ve Kuyt’ın attıkları gollerle moral buldukları gördük. Sow’un kaleye yakın oynatıldığında daha istekli olduğunu söylemeliyiz. Fenerbahçe ilk kez rakip yarı alanda ciddi bir baskı yaptı. Farkın sebebi budur."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Önder Özen Fenerbahçe Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title