Haberler

    Fenerbahçe, Chelsea'den Van Ginkel ile Anlaştı

    Güncelleme:

    Chelsea forması giyen 23 yaşındaki Hollandalı yıldız Van Ginkel, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın transfer teklifine "gelirim" yanıtını verdi.

    Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ile Dick Advocaat zirvesi dün gerçekleşti. Takvim Gazetesinin haberine göre; Hollandalı teknik adam, görüşmede Sarı-Lacivertli takımın orta saha ve kanatlarında sorunlar yaşadığını daha yi bir takım olmaları için bu eksiklerin giderilmesi gerektiğini söyledi. UEFA kriterleri nedeniyle bu transfer çalışmasının mali boyutu da masaya yatırıldı.

    ADVOCAAT, ÇOK YÖNLÜ OYUNCU İSTEDİ

    Dick Advocaat, orta sahada hem Ozan'ın hem de 10 numara bölgesinde görev yapacak çok yönlü bir oyuncunun takıma daha çok katkı yapabileceğini söyledi. Gündeme Chelsea'nin Hollandalı yıldızı Van Ginkel geldi. Advocaat geçen sezon önce Stoke City'ye sonra da PSV Eindhoven'a kiralanan Van Ginkel'i istedi. 23 yaşındaki Hollandalı oyuncunun kiralık olarak transferine sıcak bakan Başkan Aziz Yıldırım önümüzdeki günlerde İngiliz kulübü ile görüşmesi için Asbaşkan Ali Yıldırım'ı görevlendirdi.

    DICK ADVOCAAT KANATLARA DA TAKVİYE İSTİYOR

    Advocaat'ın da Van Ginkel'in menajeri ile temas kurduğu ve genç oyuncunun Sarı-Lacivertli takıma gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Van Ginkel'in yanı sıra kanatlardaki sorunu çözmek için de Jermain Lens ve Sow'la da görüşmelerini sürdürdüğü ortaya çıktı. İki oyuncudan birini kiralamak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, UEFA kriterlerini de aşmamak istiyor. Bunun için çok titiz bir çalışma yürütüyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dick Advocaat Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title