Haberler

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'e Twitter'dan Göndermede Bulundu

Güncelleme:

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a imza atmasının ardından twitter hesabından yaptığı paylaşımla milli futbolcuya göndermede bulundu.

Beşiktaş'ın Gökhan Gönül'ü resmen açıklamasının ardından Fenerbahçe'den 'resmi' gönderme geldi.

"GÖNÜL VERDİK BİZ BU RENKLERE"

Sarı-Lacivertli kulübün resmi Twitter hesaplarından biri olan Fenerium'da yapılan paylaşımda "Gönül verdik biz bu renklere" görseliyle ürünlerin reklamı yapıldı ve Gökhan Gönül'e göndermede bulunuldu.

İşte o Tweet:



Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe Beşiktaş Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

UEFA KUPASI OLAN TAKIMIN TARAFTARI:

Gayet normal olabilir çeşitli nedenlerden dolayı futbolcu takımın değiştirebilir. Hayırlı olsun Beşiktaş camiasına.

67
7
yanıtYanıtla
kartal:

bazı fenerlıler cıldırmız gokhan les falan dıyor fenerın besıktastan aldıgı topcuları unutmuslar egemen tumer oktay alpay engın feyaz daha sayalımı :)

20
2
yanıtYanıtla
5516:

GÖKHAN GİBİ KİŞİLİKLİ BİR İNSAN FENERDE SIRITIYOR BJK İYİ OLDU

11
5
yanıtYanıtla
EN ÇOK PARAYA PROFOSYONEL AYAKLARI:

PARA İÇİN GÖNLÜNÜ SATAN ADAMDAN HAYIR GELMEZ. BJK HAYATININ HATASINI YAPTI. KİMSE BANA PROFOSYONEL AYAKLARI YAPMASIN.

8
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

topuz dan sonra ne konuşuyosunuz la. volkan şen de entrikayla gitti. herşeyin karşılığı gün gelince yerini bulur. Kaptanınızı aldı bence susun.

10
2
yanıtYanıtla
mülayim:

biz kullanırız siz alırsınız ayrıca kaptan götan degil padon gökan kaptan volkan

yanıt4
yanıt6
kartal:

avutmak için yapılan harketler bunlar adam atı aldı üsküdarı geçti hala gönü veriyorlar bunlar renklere :D

8
0
yanıtYanıtla
OLMADI AZIZ EFENDI:

YAKISMAZ BIZE SÖZ GÜMÜS ISE SUKÜT ALTUIN DEMISLER

5
3
yanıtYanıtla
FENER LOVE YOU:

herseyin hayirlisi adam profesyonel futbolcu tabiki istedigi yere gidebilir ben gitttigi yerde basarilar verdiklerinden dolayi tesekkür ederim bunu polimik bile yapmamak gerek hangi devirde yasiyorsunuz neyse iyi . . . . . .

5
0
yanıtYanıtla
Korhan Kölemenoğlu:

Gergin geçeceği söylenen günümüz ortamında gökhan gönül ün parasını bile vermiyorsunuz acaba hanginiz doğru söylüyor gökhan gönül mü haklı fenerbahçe mi haklı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title