Haberler

Fenerbahçe Gençlerbirliği'ni Ağırlıyor. Maçın Detayları..

Güncelleme:

Moralsiz Fenerbahçe Ankara temsilcisini evinde ağırlıyor. Fenerbahçe İle Gençlerbirliği bugün saat 19:00 'da Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak.

Süper Lig'de bu akşam Saracoğlu'nda Gençlerbirliği'ni ağırlayacak Fenerbahçe'nin tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak.

Geçen hafta Galatasaray'a mağlup olan Sarı-Lacivertliler, alınacak bir galibiyetle yaralarını sarmak istiyor. Kanarya'da cezalı Bekir İrtegün ve Bruno Alves ile sakatlığı süren Egemen Korkmaz dışında eksik bulunmuyor. Mehmet Topal ile kaptan Emre Belözoğlu'nun sakatlıkları da tamamen geçti.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın kritik mücadelede Emmanuel Emenike'yi kulübeye çekmesi bekleniyor. Bu sezon henüz bir gol atabilen Nijeryalı yıldızın yerine Musa Sow görev alacak. Derbide forma giyemeyen yeni transfer Diego Ribas'ın da Gençlerbirliği önünde 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. İsmail hocayı en çok düşündüren yer ise defans hattı. Egemen'in yanı sıra Bekir ve Alves'in yokluğu savunmanın ortasını sıkıntıya soktu. Deneyimli hoca, gerideki ikiliyi büyük ihtimalle Kadlec ve Serdar Kesimal'dan oluşturacak. Kartal, antrenmanlarda Mehmet Topal'ı zaman zaman bu bölgede denese de Milli Takım'daki performansından ötürü risk almaya sıcak bakmıyor.

UEFA için şike davası kapandı

Fenerbahçe'yi iki sezon Avrupa kupalarının dışında tutan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) kararına karşı yapılan itiraz, İsviçre Federal Mahkemesi tarafından reddedilmişti. UEFA ise dün bu konuda şu açıklamayı yaptı: "Memnuniyetle karşılanan karar, bu davaya ilişkin tüm disiplin süreçlerini kapatmıştır. Bu bağlamda UEFA Disiplin Komitesi tarafından alınan tüm kararların doğruluğunu teyit etmiştir."

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fenerbahçe Kadıköy Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title