Haberler

    Fenerbahçe, Geçen Sezonu Geçti!

    Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Kayserispor'u ağırlayan Fenerbahçe, yoğun maç temposuyla dikkat çekiyor.

    Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Kayserispor'u ağırlayan Fenerbahçe, yoğun maç temposuyla dikkat çekiyor.

    Fenerbahçe, bu sezon 47. resmi karşılaşmasına çıkarak şimdiden geçen sezon oynadığı resmi maç sayısını geride bıraktı.

    Bu sezon 3 kulvarda yoluna devam eden tek takım olan sarı-lacivertliler, Kayserispor karşısında 47. sınavını verdi. Geçen yıl sadece ligde 34, kupada 11, TFF Süper Kupa'da ise 1 maç oynayan Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de 25, Avrupa'da 13, kupada ise 9 karşılaşmaya çıktı.

    Hakan Kutlu'nun ilk sınavı

    Öte yandan Kayserispor'un yeni teknik direktörü Hakan Kutlu, takımıyla ilk sınavını Fenerbahçe karşısında verdi.

    Tolunay Kafkas'tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Kutlu, Kadıköy'de takımının başında sahada yer aldı. Kutlu, takımının geçen hafta sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 kaybettiği maçın ilk 11'inde ise 3 değişiklik yaptı. Genç teknik adam Furkan Özçal ile sarı kart cezaları bulunan Mustafa Akbaş ve Marko Simic'in yerine Birol Parlak, Berkan Emir ve Cem Can'ı oynattı.

    Kaynak: AA

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Hakan Kutlu Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title