Haberler

Fenerbahçe, Gaziantepspor'la 2-2 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Fenerbahçe, uzun süre 10 kişi oynadığı maçta, deplasmanda Gaziantepspor'la 2-2 berabere kaldı ve haftayı 2. sırada tamamladı.

Spor Toto Süper Lig 14. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan ve hakem Serkan Tokat'ın düdük çaldığı karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin iki pozisyonu direğe takıldı. Özellikle son dakikada Fernandao'nun şutu maçın en heyecanlı anı oldu.

GOLLER

Ev sahibi ekibin gollerini 6. dakikada Demba Camara ve 54. dakikada penaltıdan Muhammet Demir atarken Fenerbahçe'nin sayılarını 49. dakikada Gökhan Gönül ve 65. dakikada Alper Potuk kaydetti.

HASAN ALİ KIZARDI

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım 30. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından puanını 31'e çıkaran Fenerbahçe liderliği Beşiktaş'a kaptırdı. Gaziantepspor ise 16 puana çıktı. Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe evinde Başakşehir ile karşılaşacak. Gaziantepspor ise deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gaziantepspor Fenerbahçe Tokat Spor Haberler

500

Yorumlar (74)

realite:

ne büyüksün be fener. . tüm kutsalcılar(8jk, 6s, ts) sana karşı, tümhakemler sana karşı, tff mhk sana karşı, üstelikdecoder baronlarıda sana karşı. . . yine dimdik ayaktasın fb>(tüm takımlar).

37
22
yanıtYanıtla
4 YILDIZLI ŞAMPİYON:

Sezon sonunda kesinlikle yine az yıldızlı, az kupalı, ezik ve tescilli şikeci fenere Ayar verilecek ve kupalar toplanacak . Bundan baş şikeci Aziz dahil kimsenin şüphesi olmasın.

yanıt0
yanıt0
BLACK EAGLE:

1 2 3 GOL YETMEZ 4 5 6 OLSUN METİN ALİ FEYYAZ KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN

49
3
yanıtYanıtla
CENK:

Lider Beşiktaş 1 hafta fazla bile size o koltuk bu sene en çok biz hakkediyoruz kimse kusura bakmasın

43
1
yanıtYanıtla
johnrambo:

bjk 10 puande önümüzde olsa size garanti veriom fener şampiyon geçen sene gördük bjk tam malın önde gideni buşuna puan topluyor ligin bitmesine 6 hafta kala daha maç kazanmazlar bakmayın şimdi böle sevinsin garibanlar

3
25
yanıtYanıtla
QUAREZMA:

Kocanız geldi kalkın koktukdan

yanıt1
yanıt0
fırtına:

iki şeye gülüyorum bi kendini şampiyon sanıp kutlama yapan fenevlilere bir de lig bitmeden şampiyonuz diyen fenevlilere.

23
4
yanıtYanıtla
sebanın askerleriyiz:

1 FTALIK LİDERLİK SİZE YETER FENEV 23 NİSAN ÇOCUKLARINI PİSTTEN ALALIM LÜTFEN :D

23
2
yanıtYanıtla
KARTAL:

1 haftalik liderleri pistten alalım

24
1
yanıtYanıtla
xmen:

bu yıl şampiyon banko bjk geçen yıl da bu zamanlarda banko gs demiştim çünkü ben artık lig maçlarımızda futbolcuları değil hakemleri izliyorum şu ana dek beni hiç yanıltmadılar olan ülke futboluna oluyor bakın son 2 yıl içinde milli takımımız avrupada kuralarda 4. torbaya geriledi

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title