Haberler

Fenerbahçe-Galatasaray Maçında Olay Çıkaran 25 Taraftar Daha Saptandı

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa finalinden sonra Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar sonucu sahaya yabancı madde atan, kamu malına zarar veren 25 taraftar daha belirlendi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa finalinden sonra Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar sonucu sahaya yabancı madde atan, kamu malına zarar veren 25 taraftar daha belirlendi.

Stat içindeki 100 ayrı kamerada 16 gün boyunca yapılan incelemede 10'u Fenerbahçeli 15'i Galatasaraylı olmak üzere toplam 25 taraftarın tribünlerden sahaya maytap, meşale, domates attığı, bazılarının ise koltukları kırdığı tespit edildi.

Manisa Emniyeti, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Gaziantep, Denizli, Aydın, Tekirdağ, Kütahya ve Muğla illerinde ikamet ettikleri tespit edilen taraftarlar hakkında gerekli işlemlerin yapılması için bu illerin emniyet müdürlüklerine yazı gönderdi. Manisa Emniyeti kamera inceleme çalışmalarının devam ettiğini, yeni sonuçların önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından maçtan hemen sonra karaborsa bilet satma, bıçak taşıma, esrar maddesi bulundurma, tribünlerde meşale yakma, maytap atma suçlarından gözaltına alınan 52 taraftardan 9'u spor müsabakalarından men cezası almıştı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title